Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
čeki К списку тем
Daninja1235645 17.07.2007 06:38
16 сообщений на сайте
16 сообщений на сайте
Ответы (27)
1) Lai atdod naudu kasē
2) Var pielikt pie algas un atskaitīt nodokļus
3) Lai "karājas" uz viņa vārda kontā 2380
2) Var pielikt pie algas un atskaitīt nodokļus
3) Lai "karājas" uz viņa vārda kontā 2380
Vispār es esmu "baigā fūrija" - nevienam nekādus ne avansus, ne kartes. Lai maksā no sava maka - atnesīsi čeku - dabūsi naudiņu, nepatiks čeks -
Ну вот. Обломали человеку весь кайф. Такой хороший ответ был - списать на 8-ку.
А тут придумали всякого.
А тут придумали всякого.
personīgi es no bankas izraksta tādus pirkumus lieku uz 2380- ja ir čeks, tad ir izmaksas, ja nav čeka- tad karājas kā neizlietots atlikums... Galu galā pašai grāmatvedei vien ir jātiek galā ar savu direktoru un jāizskaidro kādus dokumentus un par ko jāiesniedz grāmatvedībā. Tāpēc jau te ir forums, lai dzirdētu vairākus viedokļus.
Ambera, kontu plāns nav apstiprināts ar Mk noteikumiem, gribu un rakstu 8.grupā neattaisnotie izdevumi. Bet nu ok, pārrakstījos neattaisnoto izdevumu vietā - ar saimniecisko darbību nesaistītie Redz viedokļu pietiekoši, var likt atmaksāt, vai pielikt pie algas, var gaidīt, ka atradīs čeku kaut kur pa kabatām gada beigās
Ambera, kontu plāns nav apstiprināts ar Mk noteikumiem, gribu un rakstu 8.grupā neattaisnotie izdevumi. Bet nu ok, pārrakstījos neattaisnoto izdevumu vietā - ar saimniecisko darbību nesaistītie Redz viedokļu pietiekoši, var likt atmaksāt, vai pielikt pie algas, var gaidīt, ka atradīs čeku kaut kur pa kabatām gada beigās
Kāda gan jēga "likt uz 2380", lai "karājas".
Cik tad ilgi tā "karāsies" - kamēr nokaltīs un nokritīs...?
Jāliek 8.grupā un gada beigās jāapliek ar UIN, tā es domāju. Pareizāk - tāds ir mans viedoklis.
Protams, ja patiešām nav iespēja no pārdevēja dabūt kādu dokumentu - rēķinu, piemēram. Domāju, ka vajag tikai gribēt, gan jau ka kaut kā var iziet no situācijas. Bez tās "karāšanās"...
Cik tad ilgi tā "karāsies" - kamēr nokaltīs un nokritīs...?
Jāliek 8.grupā un gada beigās jāapliek ar UIN, tā es domāju. Pareizāk - tāds ir mans viedoklis.
Protams, ja patiešām nav iespēja no pārdevēja dabūt kādu dokumentu - rēķinu, piemēram. Domāju, ka vajag tikai gribēt, gan jau ka kaut kā var iziet no situācijas. Bez tās "karāšanās"...
Es piekrītu Cleo skaidrojumam, pati līdzīgās situācijās arī tā daru.
Vadībai ir izskaidrots, ka tādā gadījumā jāpalielina paliekamais ienākums, un, ja viņiem tas vienalga, tad tā vairs nav mana darīšana, kontēju visu uz nesaimniecisko un miers.
Vadībai ir izskaidrots, ka tādā gadījumā jāpalielina paliekamais ienākums, un, ja viņiem tas vienalga, tad tā vairs nav mana darīšana, kontēju visu uz nesaimniecisko un miers.
Inese.m 18.07.2007 17:15
216 сообщений на сайте
216 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть