ES un PVN ?
Preci it ka perkam no USA uznemuma, bet reali vini to suta caur savu transporta kompaniju Niderlande, kuriem tur ir ari savs PVN nr. Sanemot preci , visos transporta dok, ka ari invoice ir atzime, ka PVN ES teritorija atlauts piemerots saskana ar direktivas ... pantu. Un sis transp.komp.nosaukumsun PVN numurs. INVOICE gan formets uz USA uzn.veidlapasun pasa augsa ir vinu rekviziti, bet vienigais PVN Nr. kas redzams INVOICE ir si transporta komp.untas Nr.Lidz sim PVN reverss taisits - iepr.gr-deta darijusi, bet PVN pielikuma netika uzradita si NL transp.komp., bet gan tas pats USA piegad. tikai ar nosaukumu XXX Inc. un kaut kadu nesaprotamu man VAT Nr. GBXXXX, resp. it ka Lielbritanija reg.PVNregistra. Saprotu ka ASV komp.tovar un drikst darit, bet ja tas ta ari ir, tad ari invoice jafigure vinu nosaukumam un Nr., nevis transporta kompanijas datiem ar savu nosaukumu un NL VAT Nr.
sakiet vai manas saubas par neprecizas info uzradisanu ir pamatotas? cik saprotu es pielikuma ir jauzrada tada gadijuma si NL kompanija un VAT Nr., nevis kaut kada mistiska informacija, kas nav redzama neviena dokumenta?
paldies