Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Naudas iemaksa caur bankomātu К списку тем
Naudas iemaksa caur bankomātu
Ja naudu iemaksā caur bankomātu, tad vizmaz HB izdrukā parādās '' Naudas iemaksa, pl, un vieta kur iemaksāts"
es ta zinu, ka šefs iemaksāja, bet ko lai izdara, lai arī tā saucamās ''trešās personas'' to saprastu???
Ответы (30)
Kas tur, ko nesaprast ir taču iespēja no iemaksas bankomāta pieprasīt iemaksas kvītiņu. Tas arī būs ārējais attaisnojuma dokuments un vairs nav nozīmes, kur liekat vai pie avansu norēķiniem, vai pie KIzd.O pielikumā.
Mēs izmantojam šo iesūcēju regulāri un ar diezgan lielām summām, nekad nekas slikts nav atgadījies un "bez pēdām" neko nav iesūcis :))
Pat, ja čupiņā saliek dažādas naudaszīmes, visas atpazīst pareizi.
"Bez tabu" ar visādām intervijām biedēja
nu tad jau es arī varēšu hansabankā iesūcināt kādu piecīti eksperimentam.
Alfā Unibankai arī viens tāds aparātiņš ir.
Alfa ne tikai viens tads aparātiņš. vēļ tur ir Parekss banka. ļoti forš, es vienmier izmantojo viņus.jo nevajāg staviet baiga rinda.:-D
Ambera,
tās naudaszīmes, ko bankomāts neatpazīst, tas izmet atpakaļ, nevis paņem "bez pēdām".
Деньги через банкомат может положить только то лицо, у которого есть карточка, привязанная к счету фирмы. Такая карточка может быть только у шефа. Так что не вижу необходимости в письменном распоряжении. Д2620 К2380 (шеф).:-D
Закрыть
Краткое описание нарушения