Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

izzina К списку тем

izzina
Podskazite, mozno li izzini regestriravat zurnale "nosutamo dokumentu zurnals"?Ili nuzno otdelnij zurnal?Tembolee 4to netu takogo ogromnogo kali4estva spravk...
Heilige
Heilige 31.07.2007 11:18
15 сообщений на сайте

Ответы (58)

(handshake)
070707
070707 02.08.2007 07:29
1384 сообщения на сайте
Varbūt labāk beidzot iestāstīt vadībai, ka grāmatvedis nav nekāds "sestais", kas dara visu, ko citi nedara?

Varbūt tomēr jāpieņem darbā kaut uz pusslodzi sekretārs-lietvedis? Ar nosacījumu, ka tas cilvēciņš zīna, kas ir lietvedība un personālvadība.
Andaz
Andaz 02.08.2007 10:53
27897 сообщений на сайте
Можно взять и такого, кто незина, сейчас столько разных семинаров!2-3 раз съездит, и при желании-работать будет.

Только лосеклов жаба душит:-/
Dtkt
Dtkt 02.08.2007 10:56
508 сообщений на сайте
Nu-nu! 2-3 semināri! Tāpēc mums arī grāmatveži kaudzēm "gurdīši" pēc tādiem 2-3 semināriem! Arī par lietvedi ir jāmācās, tāpat kā par grāmatvedi!

Aiziet uz 2 dienu kursiem un - ups! bilancspējīgs grāmatvedis, kurš pēc tam forumā stulbus jautājumus uzdod un apvainojas, ja neviens negrib apmācīt!
Andaz
Andaz 02.08.2007 10:58
27897 сообщений на сайте
Анда, бух-ученый может работать в 10 фирмах, а летведис нужен диру ежечасно на телефоне и на 2 рикоюмса в месяц.

Ученый на такое дело не подпишется.
Dtkt
Dtkt 02.08.2007 11:03
508 сообщений на сайте
Nu ja! Toties бух-ученый, kurš strādā в 10 фирмах, nez kāpēc visās в 10 фирмах var būt arī lietvedis, jurists, sekretārs.......
Andaz
Andaz 02.08.2007 11:07
27897 сообщений на сайте
Tatjana5, Jūs mani esat sapratusi tā teikt - *pa savam* - vnk sajaucāt akcentus.

Nedomāju, ka es derētu žēlsirdīgās vai sengaidītas labdares lomā, bet esmu pārliecināta, ja visos gadījumos speciālists (tajā skaitā grāmatvedis) strādājot komandā - arī tādā, kuru uzskata par ne visai labu esam - uzsākot kādu darbu vai darbiņu, piepalīdzot ar padomu, kuru gaida, vispirms visos gadījumos prasīs: *Kas man par to būs?*, var drīzvien saņemt atbildē *Nekas Jums par to nebūs*.
Liepupe
Liepupe 03.08.2007 00:33
нет сообщений на сайте
хахаха

Такие ездесь есть?За интерес?:-O
Dtkt
Dtkt 03.08.2007 06:51
508 сообщений на сайте
Liepupe по моему уже так давно никто не спрашивает, разве что в шутку, говорят четко: за это надо столько-то.

Не сошлись-расстались.А кто не сказал, оказался обиженным.
Uzzi
Uzzi 03.08.2007 07:45
нет сообщений на сайте
Labi, ka jūs Izzi, Dtkt, ... un vēs daudzas, strādājat lielos uzņēmumos, jums ir vīri, kas pelna ļoti lielu naudu un jums, varbūt nemaz ar nav nepieciešams strādāt, BET!

Ļoti liela daļa grāmatvežu ir no lauku rajoniem, tur nav tādu iespēju "Не сошлись-расстались", JO - nav citu darba vietu! Nav vīru, kas pelnītu milzu naudu un sieviete var nestrādāt! Lauku rajonos 200 lati uz rokas jau ir fantastiska summa! Un, ja vēl abi pelna tik daudz!!!

Tāpēc jau sieviete-grāmatvede velk cik krauj, jo viņai ir jāuztur ģimene! Viņa nevar atļauties "kačāt savas pravas"- to darīšu-to nedarīšu! Tikai grāmtvedis-vīrietis to drīkst atļauties! Viņam vienmēr ir vietniece vai palīgs! Viņam vienmēr ir lielāka alga. Jo parasti vīrietim ģimenes nav! Tas ir tādā nozīmē, ka viņš var atļauties nedarīt to, ko negrib vai kas nepatīk! Bet sieviete to nevar!
Andaz
Andaz 03.08.2007 09:21
27897 сообщений на сайте
Анда, что-то я не поняла, при чем там мужья,которые не могут заработать? Мужей сами себе выбирают, че выбрали, то и есть.

А Uzzi разве не no lauku rajoniem, ?
070707
070707 03.08.2007 09:38
1384 сообщения на сайте
Муж - вещь полезная в хозяйстве во многих отношениях, а не только с точки зрения денег. ИМХО.:-P
Inst
Inst 03.08.2007 09:44
нет сообщений на сайте
070707
070707 03.08.2007 09:44
1384 сообщения на сайте
Tad jau Jums, Uzzi, arī Tatjana5 un visbeidzot Cleo - patīk runāt un uzrunāt tikai *radi krasnovo slovca*...

To saku kā cilvēks un visbeidzot - grāmatvedis ar lielu dzīves un darba pieredzi.

Kaut nestrādāju provincē, taču apstākļi tur ir man zināmi. Tāpēc nevaru nepievienoties Andaz teiktajam.

Te tas ir labāk: ja pūles nenovērtē - paliek iespēja *pacelt cepuri...*, kuru var pielietot nesagādājot sev lielus kreņķus.

Tāpēc, domāju, ka nebija nekādas vajadzības uzpūst tēmu sakarā ar vienu darba apjomā nenozīmīgu jautjumu.
Liepupe
Liepupe 04.08.2007 10:42
нет сообщений на сайте
Liepupe, bet ja Jums nepatīk manis vai kādas citas teiktais, tas nebūt nenozīmē, ka mēs kaut ko sakam "radi krasnovo slovca'.. esmu teikusi un teikšu to, ko domāju. Ja uzskatu, ka grāmatvedim ir jādara grāmatveža darbs, tad tā arī saku un man ir tiesības izteikt savu viedokli tāpat kā Jums. tas ka daudzi grāmatveži daļēji dara arī lietveža darbu nenozīmē, ka tas ir grāmatveža pienākums un ka tas ir jādara visiem- turklāt par vienu algu.

Jā, var piekrist Andaz teiktajam, bet kamēr būs grāmatveži, kas nekad neteiks, ka tas nav viņa darba pienākums tikmēr vadītāji arī prasīs visu no grāmatveža - galu galā parakstot darba līgumu un amata instrukciju Jūs paši redzat savu darba pienākumu apjomu. Tāpat arī nepiekrītu, ka grāmatvedis vēl arī sāk nodarboties ar darba aizsardzības instruktāžām - nu varat nepiekrist man, bet katram jādara svas darbs.
Cleo
Cleo 04.08.2007 11:07
19235 сообщений на сайте

Neteikšu neko. Tāpat jau tas viss tiks sagriezts kājām gaisā, ja jau līdz šim nesapratāt teiktā jēgu.
Liepupe
Liepupe 04.08.2007 11:18
нет сообщений на сайте
ignor
Cleo
Cleo 04.08.2007 11:22
19235 сообщений на сайте
070707
070707 04.08.2007 11:24
1384 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.