Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Par to PVN ... К списку тем

Par to PVN ...
Ta saku domat, ja maksajam uz ES valsti, bet man ir tikai Proforma invoice, preces un Invoice pec tam... skatos, taja proforma piemeram nav nedz vinu nedz musu PVN numura, bet kad sanemta Invoice tad gan ir visi dati ... tad faktiski pie apmaksas nemaz PVN reversu man pamata nav tasit.....
Rumbinja
Rumbinja 31.07.2007 12:37
1000 сообщений на сайте

Ответы (4)

Jātaisa gan reverss, gribi būt droša raksti savu - pašaplikšanas rēķinu.
Inesem
Inesem 31.07.2007 13:32
18 сообщений на сайте
a kas tas tāds- pašaplikšanas rēķins.!!! Neesmu par dādu vellu dzirdējusi.
Mazamazina
Mazamazina 31.07.2007 13:49
264 сообщения на сайте
Metodiskie materiāli par PVN aprēķināšanu

52. Apliekamā persona, kas veic preču iegādi ES teritorijā, par iegādātajām precēm nodokļa rēķinu neizraksta. Apliekamā persona nodokļa aprēķināšanai un priekšnodokļa atskaitīšanai veic nepieciešamos aprēķinus uz preču piegādātāja izrakstītā nodokļa rēķina (rēķina) pamata.

53. Apliekamā persona, saņemot pakalpojumus, par kuriem maksā PVN budžetā kā pakalpojumu saņēmēja, par saņemtajiem pakalpojumiem nodokļa rēķinu neizraksta. Apliekamā persona nodokļa aprēķināšanai un priekšnodokļa atskaitīšanai veic nepieciešamos aprēķinus uz pakalpojuma sniedzēja izrakstītā nodokļa rēķina (rēķina) pamata.

54. Šo metodisko materiālu 52. un 53.punktā minētajos gadījumos, ja apliekamā persona nav saņēmusi preču piegādātāja (pakalpojumu sniedzēja) izrakstīto nodokļa rēķinu (rēķinu), nodokļa aprēķināšanas un priekšnodokļa atskaitīšanas vajadzībām apliekamā persona nodokļa rēķinu izraksta pati.
Inesem
Inesem 31.07.2007 15:17
18 сообщений на сайте
skaidrs tad taisu:)
Rumbinja
Rumbinja 31.07.2007 16:55
1000 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.