Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Izbraukuma tirdzniecība
Lūdzu palīdziet ar padomu,
mūsu veikals uz vienu dienu brauc tirgoties uz izstādi-pārdošanu, pats par sevi izrakstīju transporta pavadzīmi precēm, kas aizvestas no veikala uz izstādi,un pēc izstādes(tur nevajag kases aparātu), uzrakstīšu inventarizācijas aktu par pārdotajām precēm un summu iesitīšu veikala kases aparātā? Vai tā var rīkoties? Un ja nu gadījumā ir VID pārbaude, un viņi prasa preču dokumentu reģistrācijas žurnālu, vai tad man ir jātaisa atsevišķs žurnāls vienas dienas izbraukuma tirdzniecībai priekš 2 pavadzīmēm? Nudien nezinu, kā lai rīkojas?
Ответы (8)
III. Vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības
organizēšana ārpus tirgotāja pastāvīgās darbības vietas
http://www.likumi.lv/doc.php?id=17434
Jūs varat izņemt VID reģistrētas kvīšu grāmatiņas, un pircējiem preci pārdot uz šo kvīšu pamata.
Paldies, es izlasīju to likumu, nu tad iznāk, ka man tomērt jātaisa jauns žurnāls priekš vienas dienas un 2 pavadzīmēm....nu vājprāts
Nē, kvītis tur nevienam nebūs jāraksta, tas ir sīkums, jo ir atļauja darbam bez kasas aparāta, un kvītis tikai pēc pircēja pieprasījuma....tik trakums ar to vai tas preču saņemšanas dokumentu žurnāls jātaisa jauns vai nē?
Jā, mēs arī piedalījāmies uzņēmēju dienās un reģistrējām atsevišķā žurnālā iekšējās pavadzīmes, bet ieņēmumus ar sarakstu iemaksājām uzņēmuma kasē.
Tad jūs priekš pāris dienām taisījāt jaunu žurnālu? Nu, ok, es arī uztaisīšu, bet vienkārši neredzu tam jēgu:)
Nu jā! Jo nav jau variantu un uz tirdzniecības brīdi ir jābūt tieši izbraukuma tirdzniecībā saņemto dokumentu reģistrācijai tirdzniecības vietā.
Ok, paldies jums visiem, tā tad ar darīšu:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения