Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba devējs neizmaksā algu К списку тем
Darba devējs neizmaksā algu
Konkrēti komandējuma naudu. Vai kādam ir zināms gadījums cik ilgs laiks paiet lai to dabūtu cau tiesu un kādus soļus jāveic vispirms.
Man te ir viens gadījums ka ar labu nevar, tikai sola un sola , jāsāk rīkoties.:-@
paldies.
Ответы (42)
Ilgs laiks paiet!
Sākumā - jādabū visi dokumenti, kas pierāda, ka jums tāda nauda pienācās. Citādi, ko tiesā iesniegsiet? Tiesa taču grāmatvedības auditu neveiks.
Var jau gaidīt, summa ir to vērta. Galvenais zināt rīcības plānu.:-/
Распоряжение о посылании в командировку, отчет о выполненой работе, принятый директором,документы по расходам....
jāsāk jau ar zemākām instancēm, VID, "Darba tiesību aizstāvji" un tad tik tiesa! un rēķiniet, ja no katras instances jāsagaida atbilde.....
pārdomājiet vai Jums to vajag (laika ziņā), rezultātā, ja nav laba advokāta, tad neviens Jums nepalīdzēs
Bet protams pasūdzēties vajag visiem pēc kārtas, gan jau kādreiz tas nāks pār neliešu galvām
Tā ir ilga tiesāšanās. Te var palasīt par dažādām niansēm
http://www.vgk.lv/lv/forum/2/35260/
Tur jau tā lieta, ka vajag,kaut vai principa pēc, negribas otreiz uz grābekļa uzkāpt.:-D
Drošvien būs jādod viņiem vēl pēdējā iespēja un tad būs japakonsultējas darba inspekcijā.
Вам письменно отказали?На отчете написали " не оплачивать"?
Tas gan nav man, bet otrai pusītei. Es viņam noteicu nekādus papīrus neparakstīt, dokumentus neizņemt.
Komandējuma atskaites viņam iesniegtas, viss skaisti noformēts un aprēķināts, bet nu vienkārši neizmaksā pilnā apjomā, no katras atskaites tikai tādas drusciņas atmet.
А в чем причина?Может вы ему не правильно суточные посчитали?
Nē viss ir pareizi un viņi arī atzīst, ka nav visu samaksājuši, bet tā tas velkas jau kuro mēnesi un summa tik aug.
Es pieļauju ka viņi iziet uz principu iekrāt tik ilgi, kamēr darbiniekam apnīk un viņš aiziet tā arī savu nedabūjot un neviens jau pie mums nav pieradis par savām tiesībām cīnīties. Tad nāk nākošais un sākas viss no gala.
Skumji.
skumji, bet fakts, ka neviens to nabaga cilvēciņu nepaglābs, jo nevienam tas nav vajadzīgs, visas instances tik atkratās....
laba doma, BEZ TABU, ārti un lēti
vajag savākt vairāk šadu gadījumu un doties uz TV! Es ar labprāt piedalītos, jo man ar ir līdzīga situācija, visu instanču atteikumi man ir uz rokas
Un tad brīnās , ka cilvēki brauc projām. Tik nožēlojamā valstī dzīvojam, ka taisni riebjas.:-(
un sākt ar to, ka neviena instance nevēlas un negri pildīt savus tiešos pienākumus
Nu firmai jau " reklāma" būs par velti:-D
bet vai kāds tur gribēs strādāt?
Un vai pēc tāda tiešām VID un DI neliksies ne zinis?
Vienmēr jau kāds atrodas un iekrīt.
Ну когда же вы, наконец, от советского наследия избавитесь.
Еще в политбюро партии напишите. Знать бы только какой.
Если не платят деньги, то ищите юриста, пусть он вам напишет заявление в суд. Он же подскажет какие доки нужны.
Если суд решит в вашу пользу, то все работодатель выложит, в том числе и ваши судебные издержки. Потом ученым станет.
Tikai lai jurista pakalpojumus arī atmaksā, citādi nebūs vērts nemaz tiesāties
Закрыть
Краткое описание нарушения