Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

vadības funkcijas valdes loceklim К списку тем

vadības funkcijas valdes loceklim
pārdomas.... kur beidzas vadības funkcijas kā valdes loceklim un sākas darba attiecībām atbilstošas veiktās darbības uzņēmumā?
Cleo
Cleo 12.08.2007 11:04
19235 сообщений на сайте

Ответы (43)

Ja tas valdes loceklis nepildītu tos kasiera pienākumus tad lieta vienkārša - vadības līgums un pildi a/m kad gribi un nekādas tabeles, bet ja tas kasieris tad tiešām nezinu. Kā jau teicu domāju ka tā nav vadības funkcija un divus līgumus slēgt arī to negribētos( kaut gan tā varētu būt izeja jo kā kasieris jau viņš to a/m nepilda bet gan kā valdes loceklis kas VADA uzņēmumu).Nu noslēdziet sliktāk jau nebūs un nekur jau nav teikts ka nevarētu. Tāpat ir dzirdēts ka slēdz darba līgumu un + uzņēmējdarbības līgumu par papildus konkrēta darba veikšanu kas nav sasitīts ar darba līguma pienākumiem.;-)
Ilma
Ilma 13.08.2007 16:45
30495 сообщений на сайте
Andaz, es nekur neminēju, ka tieši es taisos šo līgumu stādīt. Es pašā sākumā minēju - pārdomas! Kāpēc gan nevar būt divi līgumi- darba tiesiskās attiecības kā ar kasieri un pilnvarojuma (vadības) līgums saskaņā ar civillikumu par vadības funkciju veikšanu - lai nekasās pie iepildītas degvielas sestdienās un svētdienās.
Cleo
Cleo 13.08.2007 16:46
19235 сообщений на сайте
Ilma, nu tieši par to arī interesējos. Ja jau var vienlaicīgi slēgt gan darba līgumu, gan darbuzņēmuma līgumu, tad kāpēc gan nevar slēgt darba līgumu + pilnvarojuma (vadības) līgumu.

te neiet runa par to, ka negrib maksāt nodokļus... te iet runa par pavisam ko citu. Smieklīgi taču rēķināt virsstundas par to, ka sestdienā un svētdienā valdes loceklos iegādājas kādus materiālus, iepilda degvielu un noņem ar uzņēmuma karti no bankomāta naudu. Vadības funkcijas viņš veic taču ne tikai tās 8 stundas darba dienā, bet reāli visas 24, varbūt vienīgi kad guļ, tad neveic vadības funkcijas.

Man kā grāmatvedei arī mēdz piezvanīt kāds no direktoriem vakaros pēc oficiālā darba laika, ko tad man virsstundas- par sarunu rēķināt ka tās 15 - 20 minūtes strādāju?
Cleo
Cleo 13.08.2007 16:51
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.