Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Preces nosaukums rēķinos К списку тем
Latbuh 13.08.2007 12:53
88 сообщений на сайте
88 сообщений на сайте
Ответы (4)
Nu par pušķiem un kompozīcijām man ir stāsts par to, ka pušķu veidošana tiek uzskatīta par ražošanu, un VID pārbaudē mums to ierakstīja aktā, bet nu jau labi sen- gadus 3 atpakaļ. Taisām kalkulāciju katram "ražotajam" pušķim.Un, protams, ka ziedi nav preces nosaukums, kā agrāk teica, tā ir preču grupa. Es uzskatu, ka preces nosaukums ir izrakstītajos rēķinos jāraksta tāds, ar kādu mēs to saņemam.Tās ir rozes,neļkes un krizantēmas.Jā, pagasti mums arī saka , ka ziedi var būt, jo viņus laikam PVN neskar, bet PVN maksātājiem tas ir svarīgi.Un, kā to praktiski Jūs iedomājaties realizēt tādu rēķinu?
Vijoliite 13.08.2007 13:08
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Ai, es tik garu stāstu Jums uzrakstīju, pa telefonu vēl parunājos, un kad bija jāsūta, izmeta mani laukā bez stāsta.Žēl:-(
Ja mēs runājam par vienu un to pašu projektu, tad līgums man ir priekšā,un tur taču ir darba samaksa dalībniekam, darba samaksa darbu vadītājam - vienā vārdā finansējums.Es par to sāku šaubīties, vai mēs par vienu un to pašu runājam, pēc Jūs pārliecības un vēlmes tikt galā ar PVN. Jā, tālāk viens no punktiem ir sanitārās grāmatiņas, par ko Jūs nejautājāt.Tā varētu būt vienīgā vieta būt par PVN, ja dalībnieks pat iziet sanitāro grāmatiņu, mēs atmaksājam čekus, atskaitām PVN, ja tāds ir un čeki noformēti pareizi, un uzrādām NVA pārskatā summu BEZ PVN , tikai savu izmaksu segšanai, jo mums uz PVN pašiem bija tiesības.Ieskaitīs NVA mums šo summu, K7....- samazināšu, vai šajā gadījumā pilnībā segšu šis sanitārās grāmatiņas izmaksas. Priecāšos, ja tas būs, tas kas Jums jauca galvu.
Ja mēs runājam par vienu un to pašu projektu, tad līgums man ir priekšā,un tur taču ir darba samaksa dalībniekam, darba samaksa darbu vadītājam - vienā vārdā finansējums.Es par to sāku šaubīties, vai mēs par vienu un to pašu runājam, pēc Jūs pārliecības un vēlmes tikt galā ar PVN. Jā, tālāk viens no punktiem ir sanitārās grāmatiņas, par ko Jūs nejautājāt.Tā varētu būt vienīgā vieta būt par PVN, ja dalībnieks pat iziet sanitāro grāmatiņu, mēs atmaksājam čekus, atskaitām PVN, ja tāds ir un čeki noformēti pareizi, un uzrādām NVA pārskatā summu BEZ PVN , tikai savu izmaksu segšanai, jo mums uz PVN pašiem bija tiesības.Ieskaitīs NVA mums šo summu, K7....- samazināšu, vai šajā gadījumā pilnībā segšu šis sanitārās grāmatiņas izmaksas. Priecāšos, ja tas būs, tas kas Jums jauca galvu.
Vijoliite 13.08.2007 13:52
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Nu galīgi greizi man sanāca, šis stāsts ir domāta Aivaram.
Vijoliite 13.08.2007 13:53
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Vijoliite
nosutīju Jums meilu, apskatieties, lūdzu
nosutīju Jums meilu, apskatieties, lūdzu
Latbuh 13.08.2007 13:58
88 сообщений на сайте
88 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть