Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Vai ir tiesības parakstīties К списку тем

Vai ir tiesības parakstīties
Grāmatvedības pakalpojuma firma sniedz pakalpojumus uzņēmumam. Vai grām.pakalpojumu firmas attiecīgais darbinieks, kurš strādā ar klienta dokumentiem ir tiesīgs parakstīt visus klienta grāmatvedības dokumentus, kuros nepieciešams grāmatveža/galv.grāmatveža paraksts. Vai tam ir nepieciešamas k-kāda papildus pilnvaras?

Paldies, liels!
Ekoline
Ekoline 15.08.2007 15:12
55 сообщений на сайте

Ответы (7)

Jā, ir gan. Cita grāmatveža jau uzņēmumam nav.
Andaz
Andaz 15.08.2007 15:22
27897 сообщений на сайте
Bet VIDam tas nez kāpēc nepatīk.
Andaz
Andaz 15.08.2007 15:23
27897 сообщений на сайте
Anda

Patiešām VID-am nepatīk? Kā Jūs to zināt?

Es parakstos, man nav aizrādījuši.

Taču tajos dokumentos, kur tas ir iespējams, es aiz uzvārda iekavās norādu (SIA "Tautudēls"). Bet VID dokumentos jau tādas iespējas nav.
Aivars007
Aivars007 15.08.2007 15:49
26984 сообщения на сайте
kāda gan starpība VIDam , kurš no apkalpojošās gr-bas firmas grāmatvežiem parakstās uz klienta dokumentiem kā grāmatvedis? tas grāmatvedis taču veic šo dokumentu apstrādi un ar savu parakstu apliecina attiecīgo reģistru. Kas gan cits var parakstīt?
Cleo
Cleo 15.08.2007 18:49
19235 сообщений на сайте
Любой исполнитель может подписать документ. Но только как исполнитель. Отчеты для налоговой подписывает член правления с правом подписи по уставу.
Julijatim
Julijatim 15.08.2007 19:36
8799 сообщений на сайте
runa jau iet, ja pareizi sapratu par grāmatvedības dokumentiem, kuros nepieciešams grāmatveža/galv.grāmatveža paraksts.... nu ir dokumentos tāds rekvizīts piemēram uz kases orderiem utml.
Cleo
Cleo 15.08.2007 19:41
19235 сообщений на сайте
Es vnk brīdināju, ka ir VID nodaļas, kuras "uzkasās". Vnk jābūt gatavam atbildēt, tas arī viss.

Andaz
Andaz 16.08.2007 10:20
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.