Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Vai ir tiesības parakstīties К списку тем
Vai ir tiesības parakstīties
Grāmatvedības pakalpojuma firma sniedz pakalpojumus uzņēmumam. Vai grām.pakalpojumu firmas attiecīgais darbinieks, kurš strādā ar klienta dokumentiem ir tiesīgs parakstīt visus klienta grāmatvedības dokumentus, kuros nepieciešams grāmatveža/galv.grāmatveža paraksts. Vai tam ir nepieciešamas k-kāda papildus pilnvaras?
Paldies, liels!
Ответы (7)
Jā, ir gan. Cita grāmatveža jau uzņēmumam nav.
Bet VIDam tas nez kāpēc nepatīk.
Anda
Patiešām VID-am nepatīk? Kā Jūs to zināt?
Es parakstos, man nav aizrādījuši.
Taču tajos dokumentos, kur tas ir iespējams, es aiz uzvārda iekavās norādu (SIA "Tautudēls"). Bet VID dokumentos jau tādas iespējas nav.
kāda gan starpība VIDam , kurš no apkalpojošās gr-bas firmas grāmatvežiem parakstās uz klienta dokumentiem kā grāmatvedis? tas grāmatvedis taču veic šo dokumentu apstrādi un ar savu parakstu apliecina attiecīgo reģistru. Kas gan cits var parakstīt?
Любой исполнитель может подписать документ. Но только как исполнитель. Отчеты для налоговой подписывает член правления с правом подписи по уставу.
runa jau iet, ja pareizi sapratu par grāmatvedības dokumentiem, kuros nepieciešams grāmatveža/galv.grāmatveža paraksts.... nu ir dokumentos tāds rekvizīts piemēram uz kases orderiem

utml.
Es vnk brīdināju, ka ir VID nodaļas, kuras "uzkasās". Vnk jābūt gatavam atbildēt, tas arī viss.
Закрыть
Краткое описание нарушения