Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Priekšlikums boikotēt К списку тем

Priekšlikums boikotēt
Manā galvā radās šāda doma - izvirzīt priekšlikumu boikotēt visas tās tēmas, kuras tiek nosauktas "Lūdzu, palīdziet", "Palīgā", "Vajag palīdzību", "Ir jautājums", "Nezinu ko darīt", "Vai kāds zina", viss tas pats krievu valodā, tad vēl "SOS", "Help" un tamlīdzīgi izsaucieni.

Ja mēs visi draudzīgi tā darītu - neatbildētu neviens šādās tēmās, varbūt ar laiku cilvēki iemācītos ierakstīt tēmas nosaukumā patiešām tēmas nosaukumu.

Vai kāds mani atbalstīs, lūdzu?

Visiem - jauku dienu!
Aivars007
Aivars007 15.08.2007 15:54
26984 сообщения на сайте

Ответы (39)

Хочется-хочется. И работают, не за 50 лат, а за 150-200 работают. В с этого тоже выжить проблематично и 3 лата становятся деньгами. Недавно же обсуждали, без опыта брать не хотим, а куда им податься, если никто не берет, вот и нарабатывают опыт. Не накидывайтесь, я же написала, что согласна, что поиском пользовать вполне могут, а морочить людям головы, тогда эти самые знающие люди может будут подобрее относиться к молодежи
Kariota
Kariota 16.08.2007 11:57
334 сообщения на сайте
Помогать надо новичкам и другим участникам форума. Никто не заставляет помогать всем и по всем вопросам. Игнорировать или нет какие-то темы - личное дело каждого.

Мне везло на хороших людей, которые не отказывали в помощи. Только тогда нужно было встретится и обсудить. Сейчас есть прекрасная возможность воспользоваться мнением специалистов на этом форуме.
Nkorole
Nkorole 16.08.2007 11:58
1382 сообщения на сайте
Может не стоит так категорично бойкотировать.

Я советую студентам посещать этот форум, для того, чтобы иметь опыт общения с профессионалами. Знаю от студентов, чтобы им очень помогают многие на форуме. Новички бухучета оценивают такую помощь очень высоко.

Этот форум помогает готовит компетентных бухгалтеров.

Не отказывайте в помощи другим.
Tjurina
Tjurina 16.08.2007 12:06
18 сообщений на сайте
Так в помощи никто не отказывает, просто профессионалы превращаются в попугаев, которые повторяют одно и тоже каждый день.
Amuil
Amuil 16.08.2007 12:08
26356 сообщений на сайте
Piekrītu Andai.

Ja prot atrast vgk.lv tad vid.gov.lvun likumi.lvarī ir jāprot atrast.

Un ir jābūt īpaši "neaptēstam", lai tēmas nosaukumā rakstītu "palīdziet".

Stulbums kaut kāds.

Cleo

Ne jau ir grūti atbildēt, bet tas arī kaitina reizēm. Man, piemēram, neinteresē valūtas darījumi, ja man nav darbs ar valūtu, vai neinteresē eksporta darījumi, ja manas firmas neko neeksportē. Es tāpat kā visi labprāt izlasu diskusijas, kurās apspriež ko jēdzīgu, jo neuzskatu sevi par tik gudru, lai no citiem kaut ko neiemācītos. Tomēr tās tēmas "palīdziet", "help" un "SOS" tracina. Jo nevar taču zināt, kas tur ir par jautājumu.

Bet ja jau vairākumam tas šķiet pievilcīgi, tad atbildiet. Es jau tikai izteicu priekšlikumu. Tas ir un paliek tikai mans viedoklis, kurš ne vienmēr saskan ar pārējo foruma dalībnieku viedokli.

Aivars007
Aivars007 16.08.2007 12:29
26984 сообщения на сайте
"Я советую студентам посещать этот форум, для того, чтобы иметь опыт общения с профессионалами. " - да, это особенно чувствуется в период написания контрольных и курсовых.
Martinas
Martinas 16.08.2007 12:41
38532 сообщения на сайте
Jā, jā, man īpaši patīk, kad studenti pēc tam savus "labdarus" no šī foruma sulīgiem vārdiem šeit pateicībā izlamā, ja kāds nav atbildējis viņiem pa prātam.
Aivars007
Aivars007 16.08.2007 12:45
26984 сообщения на сайте
От сессии до сессии живут студенты весело:-)

Хорошо, что приходят в сессию, кому нравится, останется.
Dtkt
Dtkt 16.08.2007 12:45
508 сообщений на сайте
Как-то нелогично у вас вытанцовывается ...

На вопросы - как провести купленный в интернет-магазине гигабайт и сделать реверс трафика , так все тыкают "в поиск" , а как задают вопрос - "насчитать отпускные , работал с такого-то по такое , оклад - столько" - начинается волна - это мы не проходили , это нам не задавали ...

На ВГК вы - старички , а зайдите на другой форум и воздастся вам за гордыню вашу , когда на вопрос - где тут вход в крытку получите ответ - подключайся к группе.

Это так ...

Давайте шить грозно ...
Alekom
Alekom 16.08.2007 13:12
5656 сообщений на сайте
От сессии до сессии живут студенты весело - но при всём при том, учиться надо самостоятельно.
Martinas
Martinas 16.08.2007 13:18
38532 сообщения на сайте
Labi, students paliek students, viņš nejēdz grāmatvedību. Bet, ja students nesaprot, ka pirms jautāt, jāpalasa likumdošana un jāpameklē līdzīgas tēmas, un, jāprot jautājums saprotami uzdot, tad, baidos, ka tas būs štruntīgs grāmatvedis nākotnē.

Bet, ja ierakstīta nodarbošanās grāmatvedis, ja forumā jau gadus 3, piemēram, bet vienalga nezin viselementārākās lietas un pat kur tās atrast?

Varbūt labāk nemācīt rēķināt atvaļinājuma naudu katru dienu pieciem jautātājiem, kuriem slinkums pašiem kaut ko pameklēt, bet tikai linku uz likumu nosūtīt?

Es esmu ražošanas, medicīnas nozarēs par grāmatvedi strādājusi, pie tam valsts pārziņā esošās, kur ārkārtīgi stingra uzskaite, labprāt padalos pieredzē, ja jūtu, ka tas cilvēkam nepieciešams, pie tam saprotu, ka ir lietas ko nezin meklēt tāpēc, ka saskare nav bijusi. Bet ir tā, ka dod norādi kur meklēt un dabū pretī lamas, ka neesi mutē ar karoti ielējis! Bet ir 10 MK noteikumi, es zinu 6, varbūt tie 4 manis nelasīties tam cilvēkam vairāk noder? Bet nē, nelasīs, tikai auros.

Par to obidno!
Andaz
Andaz 16.08.2007 13:21
27892 сообщения на сайте
Да-да! Ходють тут всякие! Вопросы задають неправильные, подхалимаж, понимашь, устраивают. Очки себе зарабатывают смайликами. Требую систему штрафных санкций.
Julija_k
Julija_k 16.08.2007 17:52
2014 сообщений на сайте
Pa purslām te ļoti viegli var dabūt arī bez speciāli izstrādātiem soda mēriem:-/
Ambera
Ambera 16.08.2007 17:56
21759 сообщений на сайте
Piekrītu Andaz un Aivars007.Manjau sen ir slinkums atbildēt tiem sliņķiem, ja arī to tēmu tiešām zinu..
Japaina
Japaina 16.08.2007 20:36
10269 сообщений на сайте
Man liekas taisnība visiem, bet ir liels BET. Kairina ka "tikai vakar uzdeva to pašu jautājumu", man gandrīz visu laiku atvērts VGK, un ir tā kā vajadzīgo jautājumu nesen apspierda, vai kādu laiku atpakaļ un neredzēju, meklēju attiecīgaja sadaļā, bet jautājumi nevienmēr atrodas tur kur vajag, meklētājā var atrast un ne tik grūti, bet ja šim jautājumam nevajag ātru risinājumu. Laiku pa laikām uzdodu jautājumus forumiešiem, UN palasot dažu forumiešu reakciju, kaut arī šajā tēmā negribās vairs neko jautāt, un citreiz atbild tik jauki, mīļi, problēmu saprotoši cilvēki paliek tik silti, uzreiz labs garastāvoklis, ka neesi viens ar savu problēmu (kā akmens laikmetā).

Nu ja slikts garīgais, "krūts" grāmatvedis (un liekas ka visiem jābūt tādiem)negribat atbildēt uz jau apnicīgem jautājumiem, nu neviens neliek...Piedodiet, bet dažu priekšā lieku cepuri nost, pa piemērām CLEO, MAIJA nu Mu Maija (tagad neatcerēšos ļoti daudzus, kam arī liela pateicība par pieredzes dalīšanos), bet, ja"slinkums atbildēt tiem sliņķiem" nevajag, lūdzu. Varbūt es skārbi šeit visu sarakstīju, bet dažreiz gadās, tā jūtos. Gribētos domāt kā, kaut ko jautāju, tad jautāju kolēģim, nevis konkurentam. Ir laiks un vēlēšanās tad laipni sagaidīšu padomu, bet ja uzskatāt kādu jautājumu par muļķīgu un maznozīmīgu JUMS - tā ir brīvā griba.
Sofija76
Sofija76 16.08.2007 22:20
506 сообщений на сайте
Sofija76 +1
Julija_k
Julija_k 16.08.2007 22:36
2014 сообщений на сайте
Я предлагаю бойкотировать темы, подобные этой.
Julija_k
Julija_k 16.08.2007 22:44
2014 сообщений на сайте
Kāds tur "+1", tikko palasīju neizlasītas tēmas, varat palasīt "perepalka dvuh specov" (KАКАЯ ПОЛЬЗА ФИРМЕ ОБУЧАТЬ РАБОТНИКА), jau vienālga kas un ko jautāja, Sacenstās speči sarakstīšanā, pazuda FORUMA jēga, nemaz nemēģiniet kaut ko jautāt. No dažu forumčanu puses izskatās ka VGK ir viņu sarakstīšanas saits, kad nav ko darīt vai nu par kādu pasmieties (redz kādi eksemplāri gādās dzīvē).
Sofija76
Sofija76 16.08.2007 23:04
506 сообщений на сайте
Vēl viens +

Tieši manas domas. Paldies.
Julija_k
Julija_k 16.08.2007 23:09
2014 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.