Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
ēkas pārdošana К списку тем
Sausene 17.08.2007 08:44
820 сообщений на сайте
820 сообщений на сайте
Ответы (7)
Ja neatbilst šim tad neapliekas
16) nelietots nekustamais īpašums:
a) jaunuzceltās ēkas vai būves (arī tajās iemontētās stacionārās iekārtas), ja tās pēc pieņemšanas ekspluatācijā netiek izmantotas, izīrētas vai iznomātas,
16) nelietots nekustamais īpašums:
a) jaunuzceltās ēkas vai būves (arī tajās iemontētās stacionārās iekārtas), ja tās pēc pieņemšanas ekspluatācijā netiek izmantotas, izīrētas vai iznomātas,
Возвращать придется часть предналога, который был отчислен при покупке/реконструкции продаваемых зданий (если таковой был...)
Tiešām, paši uzcēluši! Es arī lasīju PVN 10 PANTA 4. daļas 6.punktu kad ieprieš atskaitītai priekšnodoklis esot jā'tskaita atpakaļ budžetā, bet uzrakstīts ir sarežītā valodā, bez piemēriem. Pēc manām domām, tad jau sanāk celt augšā 5 gadu dokumentus at a''sifrēt priekšnodokli, kas bija atskaitīts tieši uz objekta celšanu, šausmīgi vai ne. Kā citi domā, un kā vieglāk izietu no šis situācijas? Paldies1
Sausene 17.08.2007 09:54
820 сообщений на сайте
820 сообщений на сайте
А подоходный с прибыли от продажи не надо платить?
Visun 24.08.2007 13:43
61 сообщение на сайте
61 сообщение на сайте
Nu to gan vajag.
Bet par to PVN es arī nesaprotu.Japiem uzceļam ēku , materiāli u.c. PVN uz priekšnodokli. Ekspluatējam piem. 9 gadus un tad sadomājam pārdot.Pārdodot PVN nav jāuzskaita, bet jāatmaksā viss PVN kas bijis samaksāts?Vai kaut kāda proporcija bija jārēķina? Jāskatās;-)
Bet par to PVN es arī nesaprotu.Japiem uzceļam ēku , materiāli u.c. PVN uz priekšnodokli. Ekspluatējam piem. 9 gadus un tad sadomājam pārdot.Pārdodot PVN nav jāuzskaita, bet jāatmaksā viss PVN kas bijis samaksāts?Vai kaut kāda proporcija bija jārēķina? Jāskatās;-)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть