Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
2 A lapas
Sveiki!!!
Man ir tads jautajums!!!
Ja darb. atnes 2 A lapas, tad man jareekkina katra atsevisski???
Ответы (18)
nu ja- jo tās tak ir ar starplaiku utt...
Kā tas ir divas A lapas, pie viena un tā paša daktera ar dažādām diagnozēm?!?
Ja pa dažādiem laikiem ,tad atsevišķi katra.
pirmaa A lapa no 03.08.2007-06.08.2007 otra A lapa no 07.08.2007-15.08.2007
un pie atsevisskkiem arstiem...
Tad man pirmo A lapu jarekkina atsevisski, un par atro ari???
Bet programma apreekkina kopaa
Domāju ka programma aprēķinājusi pareizi, jo tā arī jārēķina ja nav pārtraukuma starp lapām.
jaa, nav paartraukuma, bet kaa es varu reekinaat kopaa abas A lapas, ja taas ir atsevisskkas...ar dazaadiem NR un atsevisskiem arsta sleedziniem...
programma jau svaadaak nereekkinaas...kaa kopaa tikai...
Tā arī ir pareizi jo slimošanas laiks nepārtraucas un kāpēc tad cilvēkam vajadzētu zaudēt apmaksā tikai tāpēc ka ārstējies pie dažādiem ārstiem.
Nevar būt, ka programma rēķina pēc A lapas Nr.
Rēķina taču pēc perioda - slimība no 03.08.līdz 15.08. Ja Jūs rēķināsat atsevišški, tad tiešām progrmma atpazīs, ka par pirmo dienu nepienākas samaksa divas reizes.
progaramma ir ievadiits viss periods...un tabelee paradaas, kā nepartraukts periods...protams ka apreekinaa ir rekinaats ka viena A lapa...
bet kaa ar gramatvedibas aprekinu???
Es domaju, ka logiski butu apmaksaat, bet kaa PAREIZI???
Ko Jūs domājiet ar grāmatvedības aprēķinu?;-)
Nesaprotu ko Jūs prātojiet. Programma rēķina cik saprotu pareizi un viss OK.
Jarekina ka viena. Tikai tai otrai logiski butu jabut atzimetai ka pirmaas turpinaajumam
Nav svariigi pie cik aarstiem cilveeks aarsteejies - pie 1, 2, 3, katrs aarsts turpina iepriekšējo A lapu ar savu A lapu utt..... A lapas var buut dažas, nevis viena, galvenais ir nepartraukts slimošanas periods 14 dienas!
Viss ir pareizi.
Kamēr nav pagājušas 14 kalendāras dienas, tiks izsniegta A lapa. Un tā var pārtapt (vai nē) par B lapu.
Man A lapu izsniedza traumatoloģijas institūts, pēc tam to turpināja ģimenes dakteris, ar 15.kalendāro dienu tika izsniegta B lapa.
Skaidrs...paldies...tad reekinu ka vienu A lapu.
Bet kā aprēķīnāt grāmatvedības izziņā par slimības naudu?
Jo tur ir jāieraksta A lapas Nr., bet man tie ir tagad 2???
Nu ko tagad darīsiet.Ja divas tad divas:-@
manuprāt, katru A lapu jārēķina atsevišķi, tas nozīmē, ka divas reizes netiek apmaksāta pirmā slimošanas diena!

tie ir divi dažādi dokumenti! vai tad jūs šīs lapas saņēmāt vienlaicīgi?
Jāpaskatas pirmājā A lapā kur ir atzīmes : "jāstājas darbā" vai "darbanespēja turpinās". un vēl ārsts atzīme vai tā lapa ir pirmreizējā vai lapas Nr. turpinājums. Pēc tām būs skaidrs kā apmaksāt otro lapu
Закрыть
Краткое описание нарушения