Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
ES
Подскажите, пожалуйста,если фирма А(Литва)поставляет сама товар фирме В(Латвия)и за доставку товара выставляет счет фирме В с 0,00%.Правильно ли это.
Надо ли платить фирме В 18%с этой услуги,и надо ли отражать в декларации PVN так же с 2-х сторон как за товар.Спасибо.
Ответы (10)
Ja par pakalpojumu rēķins ir atsevišķi, tad rēķina 18 % ( revers), bet uzrāda PVN I.
Revers, bet rēķina -PVN 0%
18% конечно не надо платить! Только реверс.
2. Kopējie uzvedības noteikumi
Tēmas nosaukumam jābūt informatīvam. Tādi virsraksti kā «Pasakiet priekšā», «Ir jautājums» un tamlīdzīgi tikai parāda jūsu necieņu pret pārējiem dalībniekiem.
Andaz, bet taču tēmas virsraksts izsaka, ka runa iet par ES = Eiropas Savienība.
Esmu Andas pusē.
Ja būtu "PVN par precēm no ES", es vēl neko neteiktu. Bet ES (Eiropas Savienība) ir ļoti plašs jēdziens. Starp citu, tāpat kā PVN un tml.
Ja tēmas nosaukums "ES" tad jau cilvēks par sevi grib kaut ko pastāstīt
Manuprāt - teikt vai neteikt kautko ir katra paša darīšana.
Izlēmu, ka arī varu jums līdz paburbulēt, ja jau tēma līdz tam, kā teikt, izsmelta.
Domāju, ka varētu tomēr neveidot *guļošos policistus*, ja autors savu jautājumu izklāsta skaidri un saprotami. Pie tam noslēdzot to ar *Спасибо*. IMHO
Cik cilvēku, tik viedokļu.
Kas, lūdzu, ir "paburbulēt"?
Man tādas aizdomas, ka tie burbulētāji bijām mēs ar Andu. Kaut arī es nezinu, ko nozīmē burbulēt, izrādās, ka to protu darīt...
Atgādinu - mans viedoklis ne vienmēr sakrīt ar citu forumiešu viedokli.
Закрыть
Краткое описание нарушения