Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг

Līzings -maksājumi sask.grafiku К списку тем

Līzings -maksājumi sask.grafiku
Līzinga firma atsūtīja vēstuli, ka turpmāk rēķinus neizrakstīs, bet maksājumi ir veicami saskaņā ar maksājumu grafiku. vai tas ir likumīgi??

(finanšu līzings - tikai pamatsumma un %, pvn neskar, bija PPR par visu summu)
Sibylla
Sibylla 27.08.2007 13:44
1499 сообщений на сайте

Ответы (7)

un kas Jūs mulsina, Jums taču ir Līgums
Larao
Larao 27.08.2007 14:05
6767 сообщений на сайте
man ir ne tikai līgums, bet arī PPR:-D

mani mulsina, ka man jāmaina iekšējā uzskaites sistēma un vēl dažas lietas, kas saistītas ar programmas īpatnībām attiecībā uz analītiku. lai man nenojuktu uzskaite un analītika pa līzinga objektiem es varu tikai turpināt pati programmā izveidot rēķinus un piesaistīt viņiem veiktos maksājumumus
Sibylla
Sibylla 27.08.2007 14:43
1499 сообщений на сайте
Jums ir līgums un saskaņā ar grafiku veiciet maksājumus.
Kirsbauma
Kirsbauma 27.08.2007 14:57
1581 сообщение на сайте
Katra grāmatvedības programma *gremo* ne rēķinus kā veidlapu, bwt tajā uzrāditos datus. Sorry, ja liekos skarba.

Lai analītika rurpinātos, varat pie datu ievades saskaņā ar maksājumu grafiku piešķirt ieraksta Nr., kas būtu kā turpinājums pēdējam līzinga kompānijas saņemtajam - ar tādu pašu struktūru pēc uzbūves. Bet maksājums bankā veicams uz noslēgtā līguma pamata.
Liepupe
Liepupe 27.08.2007 21:29
нет сообщений на сайте
Sorry, *....ieraksta Nr., kas būtu kā turpinājums pēdējam NO līzinga kompānijas saņemtajam Rēķinam- ar tādu pašu struktūru pēc uzbūves. Bet maksājums bankā veicams uz noslēgtā līguma pamata.*
Liepupe
Liepupe 27.08.2007 21:31
нет сообщений на сайте
man analītika piesieta tā, ka ja es lieku MU 5XXX kontu tad aiz viņa jābūt rēķina numuram, ja nebūs tad programma nesaprot un attiecīgi arī tālāk neies gali.
Sibylla
Sibylla 28.08.2007 11:11
1499 сообщений на сайте
Liekat numuru 1.
Kirsbauma
Kirsbauma 28.08.2007 11:15
1581 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.