Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Par pieņemšanu darbā К списку тем

Par pieņemšanu darbā
Cilvēkam ir beidzies pasei termiņš. Vai es varu pieņemt darbā, ja ir tikai algas grāmatiņa?
Bdaiga
Bdaiga 27.08.2007 19:27
269 сообщений на сайте

Ответы (63)

Maijai- a ja ap pasi, tad ņe zapjot, ņe zaguļajet, ņe skrojetsja ?????????????? Nebūt neesmu pret pasēm , bet nedodu gan šim papīram tik lielu nozīmi, PIEŅEMOT DARBĀ
Zumka
Zumka 28.08.2007 08:30
637 сообщений на сайте
Jāatzīst gan, ka tāds gadījums ar nav bijis, un nav arī dzirdēts, ka tik ļoti kāds gribētu iestāties darbā BEZ pases ļaunprātīgi. Minētajā gadījumā es darbā pieņemtu, atrunātu noilgušās pases atjaunošanas termiņus, pārbaudes laiku un ja rastos problēmas, atvadītos no darbinieka. Bet ja viņš uzrādītu a/vad tiesības, tad vispār nekādu probzu
Zumka
Zumka 28.08.2007 08:36
637 сообщений на сайте
Nu un, kad strādājot beidzas pasei derīguma termiņš, vai tad kadru daļai jāskrien pakaļ un jāatgādina? Es šo praksi nepiekopju. Pieņemot darbā, ievadu esošās pases Nr. un aizmirstu.
Dora36
Dora36 28.08.2007 08:43
351 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.