Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atvaļinājums pēc bērna kopšanas atvaļinājuma К списку тем
Atvaļinājums pēc bērna kopšanas atvaļinājuma
Labdien!
Esmu bērna kopšanas atvaļinājumā, bet drīzumā vēlos atgriezties darbā. Vai pirms atgriešanās darbā ir iespējams izmantot atvaļinājumu par iepriekš nostrādāto gadu? No kādas summas tiks rēķināts atvaļinājums, ja es jau nestrādāju 6.mēnešus? Mana grāmatvede apgalvo, ka no minimālās algas (pēc d/līg.man alga ir 300Ls). Vai tā ir?
Ответы (4)
Если не использовали отпуск до декрета, то можно использовать после.
Отпускные исходя из минимума считаются если не было дохода 12 месяцев. Если не было дохода 6 месяцев, то берутся предыдущие 6 месяцев.
Maija, vai tu nevarētu man palīdzēt: uz kāda likuma pamata es varētu pieprasīt šādu aprēķinu? Jau iepriekš PALDIES.
На этот счет у нас один закон - Дарба ликумс. Про средний заработок - статья 75.
Viss būs atkarīgs no tā vai Jums ir šie pēdējie seši vai 6 pirms šiem sesVisdrīzāk, ka nebūs.
Tādēļ tik tiešām - no minumālās.
Ja vēlaties vismaz kaut ko vinnēt, ir jānostrādā kads laiks līdz mēnešā beigām, bet atvaļinājumā iet ar nākošo mēnesi.
Tad Jums izveidosies darba samaksa "iepriekšējos sešos mēnešos", no kuras arī rēķinās vidējo (kauy arī tās būs) dažas nostrādātas dienas, bet arJūsu personīgo algu
Закрыть
Краткое описание нарушения