Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоговые конвенции, оффшоры, нерезиденты, свободные экономические зоны, таможня

Aizņēmums no ofšora К списку тем

Aizņēmums no ofšora
Sveiki!

Esmu jau te palasījusi tēmas forumā par ofšoriem. Cik noprotu par maksājumiem, ko mēs veicam ofšoram ir jāmaksā UIN 15%. Ja mēs atgriežam no ofšora ņemtā aizņēmuma pamatsummu, tad nemaksājam 15%. Ja maksājam procentus, tad maksājam 15%. Tad man rodas jautājums, vai tas būtu normāli, ja mēs tādā gadījumā, lai nemaksātu 15%, ar ofšoru noslēgtu bezprocentu aizņēmuma līgumu? Vai aizņēmuma līgumam ar ofšoru ir jābūt kā īpaši noformētam, vai varam taisīt tādu pašu, kā es te forumā atradu visvisādus variantiņus par aizņēmumiem starp SIA un SIA?

Jau iepriekš paldies.

Vēl- ko tieši no likumdošanas Jūs ieteiktu palasīt, ja uzņēmumam ir plānoti regulāri darījumi ar ofšora kompānijām, lai es būtu lietas kursā par galvenajām atšķirībām starp darījumiem ar vietējiem partneriem, partneriem no ES un ofšora kompānijām?

Vēlreiz paldies.
Elve
Elve 04.09.2007 08:45
151 сообщение на сайте

Ответы (1)

Domāju ka var slēgt arī bez% aizdevumu un noformējums arī tāds pats.

Palasīt - likums par UIN speciālie panti.
Ilma
Ilma 04.09.2007 08:57
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.