Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kur pazudusi pieklājība? К списку тем
Kur pazudusi pieklājība?
Lasu šodien jautājumus un kaut kā skumji man paliek - kur pazudusi pieklājība? Kur burvju vārdiņš "lūdzu"?
Tikai - pavēlošā tonī uzdoti jautājumi!
Arī jaunā sadaļa "Iesācējiem" priekš kam? Šodien nu tik glupus jautājumus uzdod! Vienkārši kauns būtu grāmatvedim tādus jautāt!
:'(
Ответы (43)
произрастают -:) да еще успевают работать и вести активную жизнь -:)
Strādāju 3 gadus, forumu aktīvi apmeklēju pavisam nesen. Kad pirmo reizi šeit nokļuvu, ļoti nopriecājos, jo daudz vērtīgas informācijas vienuviet.
Es piekrītu par pieklājību, ka vajadzētu sākt ar LŪDZU un beigt ar PALDIES, bet teikt, ka jautājums ir muļķīgs un teikt, ka tad jau nav cienīgs saukties par grāmatvedi, ja reiz esi tādu jautājumu uzdevis arī nav skaisti:'(
Katram sava taisnība.
Pilnīgi piekrītu Marikasp;-)
Tas nekas ka strādāju par grāmtvedi jau padsmito gadu, bet ir tādi apjukuma brīži, ka nezini vispār neko, un visas nozares grāmatvedībā arī nevar zināt, iznāk ik palaikam būt "iesācējam" un uzdot muļģīgus jautājumus.
Viena lieta, kad uznāk prāta aptumsums, otra, kad tiek uzdoti pilnīgi infantili jautājumi vai arī jautāts tiek par vienu un to pašu!
Katru dienu - kā rēķina atvaļinājuma naudas un slimības naudas un kompensāciju! Un vēl ir topa jautājumi - PVN reprezentatīvajiem auto un līzinga grāmatojumi!
Mīļais Dievs! Nu ieliec meklētājā atslēgas vārdus - spēsi vien lasīt! Un paņem palasi kādu likumus un noteikumus. Nu tā ir necieņa pret kolēģiem!
Un pasakiet, kā grāmatvedis var uzdot jautājumu - kā grāmatot kaut kādastur elementāras izmaksas? Katrs grāmato kā viņam vajag! Cits dala pa nozarēm, cits vispār visu vienā kontā sabliež! Kā lai atbild, kā? To taču skolā māca! Paņem pierakstu kladi un pašķirsti!
Kā viens atbildēja - kamēr jūs man atbildat, es citus darbus daru!
Es, protams, atvainojos visiem tiem, kam esmu uzšņākusi savās atbildēs!
Bet, reizēm maizes vietā, lāpsta jāiedod, lai pats iemācās pie rieciena tikt!
jā protams ir gadījumi, kad smadzenes aiziet sviestā un vairs nesaprot no kura gala pieķerties klāt, bet
vai tiešām ir tik grūti sākumā pameklēt meklētājā un pārliecināties - tiešām šāda jautājuma nav! un tad iesākt jaunu tēmu.
Bet ne taču pakustināt prātu un pameklēt ir grūtāk nekā uzdot 10 reizi vienu un to pašu jautājumu.
ja tā kārtīgi papēta, tad ar vienu niku uzdod jautājumu, atbildi nesagaida reģistrē citu niku un uzdod to pašu jautājumu. tas ir pats bēdīgākais.
Jā, ar vienu IP adresi nevajadzētu pieļaut reģistrēt vairākus nikus! Pazustu kaudze viendienīšu.
Andaz, Вы не правы, к примеру, у нас на 15 компов один адрес, знаю что кроме меня еще несколько периодически здесь бывают.
А по большому счету для этого нужно провести петиюми, а у редактора и других помощников на такую ерунду нет времени.
Vajadzētu ieviest kaut kādu noilguma termiņu nikiem, kuri netiek lietoti. Ja uzklikšķina uz dzimšanas dienu nikiem, tad var redzēt, ka lielākā daļa ir vienkārši garāmgājēji.
Ja godīgi, kaitina, ka vienmēr uzdodot jaunu jautājumu atver jaunu tēmu, pašiem ja vajag kaut ko atrast ir ļoti grūti, tagad meklēju par celtniecības grāmatvedības kārtošana "sviests" tik daudz diskusijas kuras varēja būt vienā vietā.
Tas jau labi, ja daudz diskusiju!
Dtkt
Andaz, Вы не правы, к примеру, у нас на 15 компов один адрес, знаю что кроме меня еще несколько периодически здесь бывают.
А по большому счету для этого нужно провести петиюми, а у редактора и других помощников на такую ерунду нет времени. "
На многих форумах есть институт модераторов, которые помогают администраторам.
Увы, проблема еще и в том, что не все из "первых" лиц участниклв форума ведут себя вежливо. Чпстенько из их уст весьма-весьма невежливые посты исходят.
Не пинай, да не пинаем будешь.
Visiem sveikiņi!Esmu jauniņā,un ne tikai VGK,bet arī grāmatvedībā,kā arī datorlietošanā!Tad no malas izskatās,ka jūs te ceļat vētru ūdens glāzē!
Padzīvos kādu laiciņu forumā, deguntiņu apsildīs, tad jau varesi spriest arī par vētrām...
Tici: viedoklis daudzas reizes mainīsies!
Gan par tiem, kuri šķiet "pieklājīgi", gan par "nepieklājīgiem."
viedoklis daudzas reizes mainīsies!
Gan par tiem, kuri šķiet "pieklājīgi", gan par "nepieklājīgiem."
PRECĪZI!:-D
Ой, да ладно Вам, Jl. Мы тут все "агнцы божии" по сравнению с тем, что здесь некоторые выдают.
Jl же пропустила те "перлы", редактор уже метлой поработал
Закрыть
Краткое описание нарушения