Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
aņuks
Uzņēmuma ofiss. Vēla vakara stunda. Divi pārguruši grāmatveži gatavo atskaites. Viens ilgi skatās monitorā un tad jautā otrajam:
- Klausies, cik gadā ir mēnešu?
- Desmit. Bez PVN.
Ответы (59)
Yansis,gaumes sakrīt:-D
tas tikai izredzētajiem
Nesanāks tik daudz.
Tiek piedāvāta sekretāre tikai zeķēs un kurpēs (bez biksītēm), par kurpju krāsu vēl tiek diskutēts - sarkanas vai kā Nadeždai Krupskajai - melnas.
Стелла. А тебе зачем?
Мужикам, понятно, НДС считать лень. Вот о тетках и треплются.
Tāda piekrišana tēmai, ka nevar paspēt atbildēt - jau kāds iespraucies pa vidu...
Kaila sekretāre diez vai varētu būt тетка...
Sletla,Jūs arī savos zābakos"prikoļnaja",priekš kam Jums sekretāres,Jums uz čaļiem jāskatās
es gan negribu redzēt sekretāri tikai zeķēs. Ja, tas būtu sekretārs,.....tad, jā.
А че, дядька что-ли? Хотя сейчас всякие чудеса встречаются.
es gan negribu redzēt sekretāri tikai zeķēs. Ja, tas būtu sekretārs,.....tad, jā.
Голый секретарь в носках? Ммммм...
Или в чулках? Тогда совсем интересно.
А я мож имидж сменить хочу! Я ж с мужчинами-бухами тоже обчаюсь
Yansis laikam ofisā sēž tikai čulkās, skrieniet viņu aplūrēt!
Sletla,labākais mužiks-boss,kuram visizteiktāk izspiežas životjiks un kašeļočiks
Стелла. Это не имидж называется, а ориентация.
Хотя тоже современно.
man veel jaaaug....
nesapratu
(anjuku, ne jau sekretaari)
Sletla
Nevis imidžs, bet orientācija droši vien tad jāmaina...
Погодите, я ориентацию менять пока не собираюсь
Piektdiene, šodien mūs grūti būs saprast, tuvojas atskaišu nodošnas laiks....
Piektdiene,Jums uz sadaļu iesācējiem.Vo dajot,par sekretāri visu saprata,bet par PVN ņefiga
Закрыть
Краткое описание нарушения