Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Rēķins vai pavadzīme К списку тем
Velta50 17.09.2007 20:22
280 сообщений на сайте
280 сообщений на сайте
Ответы (25)
Paldies Cleo! Tikai tagad atkal gribu noprecizēt- vai krājumos atstāj neizcirsto vai nerealizēto kubatūru? Es atstāju nerealizēto...
Tikai jautājums -kā novērtēt cik m3 ir nenocirsti;-) Principā it kā vajadzētu būt krājumos arī nenocirstajai.Betiepirkti nav m3, bet ciršanas tiesības;-)
ciršanas tiesību iegādē norādās rēķinā iegādātā kubatūra, protams tā var mainīties izstrādājot, pieļaujamais ir 10%.
Krājumos uzskaitītu gan neizcirsto, gan izcirsto, bet nerealizēto.
Neizcirstās kubatūras apjomu nosaku matemātiski- iegādātie m3 - izcirstie = atlikums m3. Tam man ir reģistrs katrai cirsmai, kur fiksēju cik iegādāts un cik izcirsts.
Krājumos uzskaitītu gan neizcirsto, gan izcirsto, bet nerealizēto.
Neizcirstās kubatūras apjomu nosaku matemātiski- iegādātie m3 - izcirstie = atlikums m3. Tam man ir reģistrs katrai cirsmai, kur fiksēju cik iegādāts un cik izcirsts.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть