Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tiesāšanās izdevumu summas К списку тем
Tiesāšanās izdevumu summas
Labdien!
Vai varētu pateik kādi ir tiesāšanās izdevumi, ja esam nolēmuši iesniegt prasību par maksātnespēju. Kurā likumā var izlasīt - kādas ir tiesu nodevas?
Ответы (20)
Ar maksātspēju nodarbojas likvidators. Viņam arī pajautājiet.
Likviatoru ieceļ tiesa, bet lai nodotu dok. tiesai ir jānomaksā nodeva. Piezvaniet uz attiecīgo tiesu un pajautājiet vai arī
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=667&hl=1
manuprāt bija 10% no atgūstamās summas, bet procenti mainījās atkarībā no summas lieluma.
kad meklēju par maksātnespējas iesniegšanu tiesā, k.kurnetā, bija visi pieteikumi un arī nodevas.
Likvidators vēl nav iecelts'.
Mēs piesakam prasību tā rajona tiesā kur reģistrēts uzņēmums. Kādi ir šie tiesas izdevumi!
Kādreiz kautkur lasīju, bet tagad kā par spīti neatrodu!
Ja parāda summa ir 180Ls, tad laikam gan nav vērts sākt tiesāties?
Kā iegrāmatot drošības naudu par kasācijas sūdzības iesniegšanu, ja tiesa nav izsniegusi nekādu dokumentu par saņemto iemaksu ???:-/
Kā tad Jūs to naudu devāt? Kam? Ja nav dokumenta tad laikam tas būs bijis kukulis.Vaiir kāds dokuments par naudas saņemšanu?
Es arī brīnos - kā tā var būt, ka nav nekādas kvīts vai čeka. Bet mana vadība apgalvo, ka nekādu dokumentu neesot iedevuši. Nesaprotu !:-(
Nu tad nekā neiegrāmatosiet.Būs samaksājuši no savas naudas. Neko iegrāmatot nevar.
Tiesas kanceleja vispār nekādas naudas uz vietas neiekasē. Visas iemaksas tikai caur norēķinu kontu.
Es arī tā domāju, likšu uz nesaimnieciskiem, ja neko neiesniegs grāmatvedībā.
Jā maksājums veikts caur banku, ir maksājuma uzdevums un tas ir viss.
Nu tad jau viss kārtībā, bet Jūs sakiet nekas nav.Tā arī iegrāmatojiet par ko maksājums veikts.
Tātad es varu iegrāmatot minēto izdevumu pamatojoties uz maksājuma uzdevumu, bez kāda cita ārēja dokumenta ?
Domāju, ka tā arī ir. Piem. valsts nodevām jau arī nav nekādu citu attaisnojuma dikumentu.
Paldies par atsaucību un palīdzību jautājuma atrisināšanā! Veiksmīgu visiem dienu!:-)
Mior
ziņojumu: 679 01.12.2008 10:57
Es arī tā domāju, likšu uz nesaimnieciskiem, ja neko neiesniegs grāmatvedībā.
Nav dokumentu - nav grāmatojuma! uz kāda pamata kaut ko variet likt izmaksās? Vienalga kādās - saimnieciskās vai nesaimnieciskās?
Я бы поставили на расходы будущих периодов, а когда будет решение суда - видно будет, куда эти деньги пойдут.
Закрыть
Краткое описание нарушения