Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

kontējumi nesakrīt ar grāmatvedības metodiku. К списку тем

kontējumi nesakrīt ar grāmatvedības metodiku.
Jau gandrīz kā 3 mēnešus atpakaļ esmu pārņemusi grāmatvedību no iepriekšējās grāmatvedes.

Tagad lai sastādītu GP un sniegtu labojumus VID par PVN un Ziņojumu par VSAOI un IIN ievadu datus par iepriekšējiem mēnešiem. Bet esmu atklājusi ka kontējumi nesakrīt ar 2005. gadā sastādīto grāmatvedības metodiku, kurā teikts ka materiālu uzskaite notiek pēc NEPARTRAUKTAS INVENTARIZĀCIJAS METODES, bet vairākās pavadzīmēs un gandrīz visos čekos materiāli iekontēti uz 7110.

Kā man pareizi rīkoties šajā situācijā!???:'(
Mjau-22
Mjau-22 20.09.2007 15:00
1013 сообщений на сайте

Ответы (4)

Labot metodiku, ko citu;-)
Ilma
Ilma 20.09.2007 15:02
30495 сообщений на сайте
Es labotu metodiku, ja man visi materiāli ietu uz 711, bet daļa pēc kontējumiem iet arī uz 211
Mjau-22
Mjau-22 20.09.2007 15:05
1013 сообщений на сайте
Nu tad metodikā tā arī vajag uzrakstīt ko liek uzreiz uz 7.gr ko uz 211. Tā teikt lai būtu skaidra sistēma.
Ilma
Ilma 20.09.2007 15:12
30495 сообщений на сайте
Gada pārskatā nekādi kontējumi nav jāuzrāda.

Ja Jūs pašreizējā metodika apmierina - nekas nav jāmaina, turpiniet strādāt. Un aizmirstiet tos "nepareizos" kontējumus.

Ja neapmierina - izstrādājiet un apstipriniet jaunu metodiku.
Aivars007
Aivars007 20.09.2007 15:56
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.