Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Nepareizi PPR nummuri К списку тем
Ответы (16)
jāiegādājas jauni numuri un jāpārtaisa visas nepareizās pavadzīmes.
Vajag taču iekārtot reģistru piešķirto numuru izlietojumam, tad nebūs tādu mēslu. Vai tad tiešām neviens Jums tur nav atbildīgs par saņemto numuru izlietojumu?
Vajag taču iekārtot reģistru piešķirto numuru izlietojumam, tad nebūs tādu mēslu. Vai tad tiešām neviens Jums tur nav atbildīgs par saņemto numuru izlietojumu?
Un atbildīgais ir pats direktors, pats saņem, pats raksta un pats skaita. Šoreiz laikam es pati esmu vainīga, laikā nepamanīju. Tagad atskaitēs arī nav vajadzīgs atlikušo nummuru skaits, vieglāk palaist garām. :'(
Поэтому у меня в складской программе стоит ограничитель номеров и есть отчет по неиспользованным номерам, а сейчас Вам придется все накладные перепечатывать и менять..
a kak možno perepisat, esli data polučenija nomerov pozže dati vipiski nakladnoj
:'(
:'(
Veva 21.09.2007 08:40
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
taliek tās pavadzīmes noformēt kā avansa rēķinus un kad saņemsiet pavadzīmju numurus, tad noformēsiet ar pareizajiem numuriem.
Man ir gadījies, ka nodublējas numuri. Tad rakstu uz uzņēmumu iesniegumu ar lūgumu apmainīt nepareizās numerācijas PPR pret aploksnē ieliktajām jaunajām un ar lūgumu atsūtīt parakstītu 3.eksemplāru atpakaļ un norādīto adresi. Un datumi paliek iepriekšējie.
Inese74 21.09.2007 16:46
21 сообщение на сайте
21 сообщение на сайте
Inese, bet jautājuma autoram nedublējas numuri, ir izrakstīti neesoši numuri, turklāt jaunus numurus saņems iespējams tikai tuvākajā laikā un tātad jaunos numurus nevar izrakstīt ar atpakaļejošu datumu, kad izrakstītas tās pavadzīmes.
Vienīgais pareizais variants, tas, ko iesaka Cleo.
Tiggra123 22.09.2007 17:56
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Zvanīju uz VID, ieteica izrakstīt PPR ar jauniem nummuriem, ietverot atsauci, ka jaunā PPR aizvieto veco, un nosūtīt saņēmējiem. Par datumiem man tā arī palika neskaidrs, puisis otrā vada galā vainu negribēja vai nevarēja mani saprast. Rīkošos, kā ieteica Cleo, un datumu likšu to, kurā saņēmu jaunos nummurus.
Man šķiet, ka datumiem jāpaliek tādiem, kuros rakstīti nepareizie numuri. Un nodokļi arī samaksāti.
Inese74 24.09.2007 14:14
21 сообщение на сайте
21 сообщение на сайте
Nepiekritīšu, Inese74. Pavadzīmju numurus, kā saprotu saņēma tik tagat! Nu nevar rakstīt pavadzīmēm to datumu, kad numuri VIDā vēl nav piešķirti.
Piekrītu Cleo variantam.
Piekrītu Cleo variantam.
Dimma 24.09.2007 14:24
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Izdarīju sekojoši - izrakstīju PPR ar jaunajiem nummuriem, datumā kad tie tika piešķirti. Ailē, kur norāda preces piegādes datumu rakstīju veco datumu. Piezīmēs iekļavu atsauci uz iepriekš uzrakstīto, kļūdaini nummurēto PPR.
Manuprāt, ļoti eleganti
Dimma 25.09.2007 17:37
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть