Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS - nodokļu izdrukas.
Labrīt.
Kaut kur lasīju, ka no EDS var izdrukāt arī nodokļu izdrukas. Bet laikam jau tā nav, jo nevaru atrast kur to varētu izdarīt.Varbūt Jums ir pieredze?
Ответы (34)
Выписок у Вас не будет. Можно только посмотреть остаток-долг или переплата. Смотрите там где NM dati.
Nodokļu izdrukas nevar, bet nodokļu stāvokli uz doto brīdi var.
Izdrukāt var persona ar paraksta tiesībam
Paskatieties pašā kreisajā pusē kur ir uzrakstu sleja, tur ir rindiņa NM dati tur uzklikšķiniet uz atvērsies Jūsu nodokļu dati.
nezinu gan ko tai nodokļu stāvoklī EDS atspoguļo, bet tas nodokļu stāvoklis man nesakr†i ne ar virsgrāmatu, ne ar VID nodokļu izdrukām pilnā apjomā. Varbūt man vienai tā, nezinu. VID nodokļu izdrukas sakrīt ar virsgramatu, bet tas nodokļu stāvoklis EDS nav saprotams, uz kur brīdi ir, nesanāk ne ņemot iepriekšējo mēnesi, ne jau ar nodotām atskaitēm.
Jā, Cleo man ar nesakrīt dati, man VID teica,ka tas ir tikai informatīvs saturs un jāķerot brīdi,kad ir kā pēc VID nodokļu izdrukām.Takā man netīk ķert kādu...labāk paļaujos uz VID izdrukām:)
Клео, это зависит в какой момент Вы смотрите эти данные, начисление иногда происходит очень поздно.
Cleo
Tur tabulā katram nodoklim ir cits datums, uz kuru tas atlikums.
Es arī pamanīju, ka neiet kopā ne ar ko - būs vien jāčāpo uz VID pēc normālas izdrukas.
Vispār nesaprotu, kāda jēga tādai informācijai, kura neatbilst faktam un no kuras neko nevar saprast.
Kaut ko uztaisa, atstāj pusratā, lai jauktu galvu cilvēkiem.
Kāpēc gan nevarētu dot pieeju pie savas nodokļu vēstures? Bet tas laikam valsts noslēpums - kaut ko pašam zināt par savu uzņēmumu. Aunu bars tajā VIDā strādā.
Es vienreiz palūdzu nodokļu izdrukas gada otrajā pusē.Vēlējos salīdzināt jau laicīgi.Tad es dabūju dzirdēt no inspektores jautājumu: Kam Jums nepieciešamas nodokļu izdrukas tagad? Atbildēju: Gribu paskatīties vai viss uzņēmumā ir kārtībā. Inspektore: To Jūs varēsiet darīt beidzoties kalendārajam gadam. Es apklusu un tagad gaidu gada beigas!
У меня по ПНП,вообще интересно.У нас в этом году налога нет,в прошлом платили авансом.Они показывают-остаток на 01.01.07.За 4 месяца этого года-нет,хотя мы платили.И еще какие-то 76 лат,начисленные при аудите.А аудита не было(3 раза тьфу).
Aivareno, man arī bija tāda atbilde, bet es gan uzstāju, ka man ir tiesības pieprasīt nodokļu izdrukas kaut katru mēnesi, un labi vien bija, ka pieprasīju, jo VId izdrukā PVN mēnesī, kur uzņēmumam ir pārmaksa bija ielikts budžetā maksājamais pavisam cits cipars. Kad sāku skaidroties no kurienes tas cipars, man atbildēja, ka no mūsu PVn deklarācijas. Kad paprasīju parādīt līdzi atnestajā manis nodotajā deklarācijā to ciparu, kas ir izdrukā, izrādījās, ka kļūdu pielaidušas pašas ievadot datu bāzē. Vot i nesalīdzinies gada vidū/
Man arī tagad neiet 20,30 ar viņiem salīdzinot.Izskatās, ka mana vaina.Betkļūdu savā zalktī nevaru atrast.Jaskaitu pēc deklarācijām sakrīt ar VIDU, bet programma rāda savādāk.NU netieku gudrs.:-(
Я у олного своего клиентам там обнаружила переплату по налогу на недвижимость...от 1999 года. Я работаю там с 2003 года. Недвижимости уже нет с 2001. Так что денежкам можно сказать до свидания.
Если бы не ЭДС так бы и не узнала. У меня в балансе таких цифр не было.:-S
Man gan izsniedz izdrukas bez jelkādas pukstēšanas. Tikai vispirms jāaizpilda viņu pašu izdomāta pieprasījuma veidlapa un jāparakstās, ka izdrukas saņēmu.
Es arī regulāri pieprasu izdrukas. VID tās izsniedz bez problēmām.
Es arī regulāri prasu izdrukas,VID izsniedz bez ierunām.Arī EDS nodokļu pārskati sakrīt ar grāmatvedības datiem.Vissir kārtībā.
Жалко, что через ЭДС нельзя выписки получить... В ВИД ехаь придеться...
Закрыть
Краткое описание нарушения