Atvaļinājuma nauda un periodi.
Sveiki mīļie kolēģi,esmu pārņemusies ,vairs nav spēka,lūdzu padalieties pieredzē.Situācija vienkārša. Esmu jaunā darbavietā, jauna g/v programma DAIS (prieš manis),Sāku rēķināt algas par septembri un nosecinu, ka ir darbinieki, kuri gājuši atvaļinājumā augustā līdz ( nu piem 09.09.07.)un vēl pie tam 09.09.07.irpēdējā darba diena.Programmaman izmet algas sarakstu,kur visa atvalinājuma nauda un alga ir aprēķināta augustā, arī izmaksāta,tādējādi septembris parādās pa 0.00.Arī atskaitēs septembris ir 0.00,ziņojumā par darba ņēm.ka konkrētā cilv.pēdēja d.d ir 09.09.07.Nu bet taču atvaļinājums, ja iekrīt 2-vos mēnešos ir jādala attiecīgi uz attiecīgiem periodiem.Zvanues uz DAIS un prasu, viņi man ar putām uz lūpām, ka nē programma dala un viss, nu nedala tā neko, rezultātā es aprēķināju Excel un iznāk ka darbinieks ir aizgājis un vēl palicis parādā firmai dažus latus.Sēžu un domāju ko darīt,uz savu galvu ievadīju programmā tā ka summas sadala lai vismaz to periodu ar kuru es sāku strādāt varētu izlabot un ar gv.izziņu nokoriģēt, bet programma rāda pilnīgu sviestu. Varbūt kāds strādā ar šo programmu un var ko ieteikt.