Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Trenažieris no Top-shop
Labdien.
Ir doma iegādāties trenažieri top- shop veikalā, tomēr māc šaubas vai tas būs tas, ko man sirds kāro, un protams par to kvalitāti.
Padalaties savā pieredzē lūdzu.;-)
Ответы (17)
apskaties to dzīvē viņu veikalā- piem ZOOMā
Labāk gan tiešām veikalā apskaties, bet vai Jūs tiešām ar viņu mājās regulāri darbosieties? Mana pieredze ir šāda - visi padarbojās kādu pāris mēnešus un tagad izmantojam par drēbju pakaramo.
Ha ha!! Man prieks, ka man ne vienīgajai trenažieris kalpo par drēbju pakaramo - galvenais bija nopirkt!!
Nu, apņemšanās jau ir liela. Redzēt jau esmu redzējusi un pārdevējs protams stāsto to labāko, bet gribējas jau zināt vai vēlamo rezultātu kāda/s ir ieguvis?
Если регулярно заниматься просто зарядкой без тренажеров - уже будет результат. По себе могу сказать, что результата на тренажере за неделю не добилась (как было обещано). А так неплохо.
Ja kupila v TOP SHOP trenažor, normaljno rabotejet za 149.00. Vigljadit kak velotrenažor, no bez sidenja. Uže s vesni, rezuljtati za eti polgoda -10.00kg, no zanimajusj konechno po4ti každij denj, krome subbota, voskresenje, po utram po 20 minut, v ede slishkom nichego ne menjala,nu i konechno na noch nenajedajusj. Odna beda, boljshenstvo iz odeždi nado menjatj;-)
Sofija76 - tas tak brīnišķigs rezultāts, kaut arī pusgada laikā un paldies par informāciju, varbūt varat nosaukumu iedot.
Если просто меньше есть и делать периодически хоть какие физические упражнения, то 10 кг можно и без тренажера скинуть
Nosaukumu neatceros, laikam ORBITREK
SOLA, par vēlamo rezultātu. Man bija apņemšan nomest kaut 5kg, bet ka sāku, tā tagad nevaru apstāties, ļoti interesanti vērot pārmaiņas:-D
"Jack LaLein Power Juicer" suluspiedi no top-shopa ir kāds iegādājies? Kādas atsauksmes? Ir vērts pirkt? Tik ļoti reklamē...
Saka, ka esot ĻOTI LABA! Līdzīgu varot arī veikalā nopirkt, bet arī tuvu 100 latiem cena!
Tikai jāzin (tāpat kā ar trenažieri) cik regulāri to sulu dzers.
Амберочка, очень даже хорошая соковыжымалка, и удобная и сок хорошо отжимает. Но не так сухо, конечно, как в рекламе, но и не капает. Так что покупайте и пейте соки на здоровье:-)
Tt7 taisnība- tiešām laba sulu spiede.
Наконец-то Tt7 появилась!
Ttсемюлечка нас всётаки почитывает;-)
Спасибо за советы, девочки! Наверное куплю, а то купили как-то давно "Unit", попробовали выжать морковный сок, заскрежетала, пластмасса завоняла, закинули на антресоль и забыли...
Закрыть
Краткое описание нарушения