Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
grāatvedības programmas К списку тем

Pegazs 05.10.2007 14:03
226 сообщений на сайте
226 сообщений на сайте
Ответы (43)
Konkurencija
ziņojumu: 232 10.10.2007 13:36
Innakr про аккор здесь много писали, можно считать, что уже знаю
Palasa un uzskata, ka zin! Ir tāda pasaka - par balodi! Tas arī ligzdu vīt bez mācīšanās mācēja!:-D
Katra programma ir JĀIEMĀCĀS! Var, protams, apsēsties un kaut ko bakstīt, bet tad nu veidojas situācijas, ka dati pazūd!
Ir grāmatveži, kas tā arī nobakstās, neprot ne jaunas atskaites uztaisīt, neko. Tikai bļaut, ka programma slikta!
Jebkura programma ir laba, ja to apgūst.
Krievu meitenēm labāk patīk C1, tāpēc, ka tam ir krievu interfeiss un pareizi - tā taču ērtāk strādāt - visu var izlasīt un saprast!
Tiem, kam vadība nepērk lielu programmu, strāsā ar Zalkti un aizstāv to.
Es ar Jumi 10 gadus strādāju un aizstāvu Jumi.
Arī ar Apvārsi pastrādāju - man nepatika un arī zinu kāpēc. Tāpēc, ka uzņēmuma vadībai palika žēl naudas un programmu līdz galam uzņēmuma vajadzībām neizstrādāja.
Man gan ne visai patīk tādas programmas, kas Dieva lomu uzņemas - piem.neļauj veikt labojumus (kaut par santīmu pavadzīmē).
ziņojumu: 232 10.10.2007 13:36
Innakr про аккор здесь много писали, можно считать, что уже знаю
Palasa un uzskata, ka zin! Ir tāda pasaka - par balodi! Tas arī ligzdu vīt bez mācīšanās mācēja!:-D
Katra programma ir JĀIEMĀCĀS! Var, protams, apsēsties un kaut ko bakstīt, bet tad nu veidojas situācijas, ka dati pazūd!
Ir grāmatveži, kas tā arī nobakstās, neprot ne jaunas atskaites uztaisīt, neko. Tikai bļaut, ka programma slikta!
Jebkura programma ir laba, ja to apgūst.
Krievu meitenēm labāk patīk C1, tāpēc, ka tam ir krievu interfeiss un pareizi - tā taču ērtāk strādāt - visu var izlasīt un saprast!
Tiem, kam vadība nepērk lielu programmu, strāsā ar Zalkti un aizstāv to.
Es ar Jumi 10 gadus strādāju un aizstāvu Jumi.
Arī ar Apvārsi pastrādāju - man nepatika un arī zinu kāpēc. Tāpēc, ka uzņēmuma vadībai palika žēl naudas un programmu līdz galam uzņēmuma vajadzībām neizstrādāja.
Man gan ne visai patīk tādas programmas, kas Dieva lomu uzņemas - piem.neļauj veikt labojumus (kaut par santīmu pavadzīmē).
у меня есть две, зачем еще?тем более, что эти две меня устраивают.

Konkurencija 10.10.2007 13:45
599 сообщений на сайте
599 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть