Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Reklāma - ofšora kompānija К списку тем
Reklāma - ofšora kompānija
Samaksāts par reklāmas ievietošanu žurnālā ''Forbes'' kompānijai kura reģistrēta British Virgin Islands. UIN 15% izskatās.
kādā termiņā tas UIn jāiemaksā, kā pvn vai tajā pašā dienā??
Ответы (10)
Можете по декларации ПНП показать, там есть специальная строка.
Es sapratu, ka tas UIN jāmaksā uzreiz??
Nu UIN uzreiz liekas bija līdz nāk. mēneša 5. datumam , bet var paskatīties
www.vid.gov.lvpar atskaišu termiņiem.Tikai ja nav laicīgi ieturēts un samaksāts tad liek UIN gada dekl.
Bet par kādu PVN iet runa? Vai tad viņi Jums piestādīja rēķinu ar PVN;-)
Man tāda aizdoma, ka, ja laikā nesamaksā, tad ir soda naudas! Vismaz agrāk gan tā bija.
Man arī ir tādas aizdomas un nekad neesmu īsti to sapratusi. Ja jau likumā ir paredzēts ka jāietur uzreiz un jāpārskaita nāk. mēnesī budžetā tad kas tie ir par gaījumiem kad var gada UIN dekl. uzrādīt pie palielinājuma šo UIN;-) Varbūt kāds gudrinieks var paskaidrot.
Nu pameigināšu
Mainās firmas izdevumi
Piemērām reklāmas izdevumi 100 lati
Ieturot nodokli uzreizi
85 lati firmai ofšorā
15 lati budžetam
Kopā 100 lati
Neieturot nodokli
100 lati firmai ofšoram
15 lati budžetam (nododot deklarāciju)
Kopā 115 lati
Neieturot nodokli firmas izdevumi ir lielāki par 15%
Ā,nu tas tā kā
skaidrs.Paldies.Totā kā arī kaut kur lasīju.Bet likums taču tā kā nosaka ka jāietur un jāmaksā uzreiz. Vai tad sodu par to neuzliek ka uzreiz neietur un nepārskaita budžetā?;-)
PVN bija domāts, kā iemaksas termiņš līdz nākamā mēneša 15 datumam.
UIN nav ieturēts, maksājumus veic pats šefs, un viņš saka, ka viņu tur tajā galā nespratīs, ja viņš pārskaitīs mazāk naudas, principā viņš ir gatavs maksāt pats tos 15%.
''Summas izmaksātājam ir jāveic izmaksu un ieturēto nodokļu grāmatvedības uzskaite un jāiesniedz pārskati Valsts ieņēmumu dienestam un naudas saņēmējam.
(likuma “Par uzņēmumu ienākuma nodokli” 24.pants)
Kādi pārskati VIDAM?? es pie UIN veidlapām nekādu formu neredzēju,izņemot gada UIN dekl.
Kādi pārskati VIDAM?? es pie UIN veidlapām nekādu formu neredzēju,izņemot gada UIN dekl.
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=169&hl=1&oid=1722&otype=11
18.pielikums
paldies, ne tur paskatījos.
Закрыть
Краткое описание нарушения