Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

PL pārvietošana К списку тем

PL pārvietošana
Uzņēmuma reorganizācija. No viena uzņēmuma uztaisīja 2 uzņēmumus. Un tagad vajadzētu visus pamatlīdzekļus (mašīnas,datorus,mēbeles u.c) pārvietot no viena uzņēmuma uz otru ! Kā to pareizi izdarīt ? Kā ar atlikušajām vērtībām ? Kā grāmatot ?:-O
Sanda
Sanda 25.10.2007 10:03
6 сообщений на сайте

Ответы (1)

ja reorganizēja, tad reorganizācijas lēmumā (līgumā, aktā utt) jābūt aprakstītam, kas paliek 1 uzņēmuma, kas otram un par kādām vērtībām, ja tas nav izdarīts, tad grm griežas pie vadības vai īpašniekiem ar lūgumu, lai viņi pieņem lēmumu par pl, ja viņi to negrib, tad sastādiet pati grm izziņu par pl, kurā ierakstiet, ka pēc vadības mutiska rīkojuma, ja negribat uzņemties šādu atbildību, tad vnk pārdodiet tos pl gan 1 izveidotajam, gan 2 izveidotajam uzņ
Yansis
Yansis 25.10.2007 11:54
666 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.