Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
UVIS kļūdaini ieskaitīta nauda un pārskaitīta atpakaļ. К списку тем
Nata27 25.10.2007 11:20
104 сообщения на сайте
104 сообщения на сайте
Ответы (9)
Nevajag veidot šo klientu par debitoru.Izveidojietjaunu dokumenta tipu Ienākošais maksājums Kreditors un dalību norēķinu operācijās norādiet kreditoru dokuments. Un viss būs OK
Brindra 25.10.2007 11:43
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
Paldies! Viss tiešam sanaca
Nata27 25.10.2007 12:07
104 сообщения на сайте
104 сообщения на сайте
Tāpēc man arī riebjas Uvis un Apvārsnis, ka tik stulba sistēma!
VAR būt viens partneris gan debitors, gan kreditors! Bet sistēmas izstrādātāji izdomājuši savus noteikumus!
Un, ja ieliksi Neuzskaita, tad vispār atskaites nevar izdrukāt!
Un tad ir SIA "Kašmars" 3 reizes. Un nedod Dievs, sajaukt paartnerus kaut kur! Visas atskaites p...ā!
VAR būt viens partneris gan debitors, gan kreditors! Bet sistēmas izstrādātāji izdomājuši savus noteikumus!
Un, ja ieliksi Neuzskaita, tad vispār atskaites nevar izdrukāt!
Un tad ir SIA "Kašmars" 3 reizes. Un nedod Dievs, sajaukt paartnerus kaut kur! Visas atskaites p...ā!
Andaz- nešūmējies:)
nu kam man piemēram vajadzīgs viens klients gan kā kreditors un kā debitors, ja pamatā tas ir tikai kreditors piemēram?
/ neviens jau nesaka ka nevar tā darīt:)
nu kam man piemēram vajadzīgs viens klients gan kā kreditors un kā debitors, ja pamatā tas ir tikai kreditors piemēram?
/ neviens jau nesaka ka nevar tā darīt:)
Es te par to, ka, ja partneris ir gan debitors, gan kreditors, gan nedodies vēl ar avansu norēķinu pie viņa ir kaut kas iegādāts, kā arī viņš naudu atskaitījis, tad - auzās!
Acīm redzot Natai ir slikts konsultants. Divas kartiņas (debitora un kreditora) klientam veido tikai tajā gadījumā, ja tiešām ir preču/pakalpojumu kustība abos virzienos. T.i. ja es pērku no firmas X preces, bet izīrēju firmai X telpas, tad veido X debitora un kreditora kartiņas. Visos citos gadījumos ir jāuztaisa nepieciešamie dokumentu tipi, šajā gadījumā "Kreditora atmaksa" - ienākošais maksājuma uzdevums, kurš kreditora dokuments. Piežmiedziet savu konsultantu - to var vienkārši izstāstīt telefoniski.
Aldis_pck 25.10.2007 20:11
77 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
Andaz - nu vai tiešām ir tik traki? Vai tiešām ir tik vienkārši dokumentā ielikt vienu no trijiem "vienādajiem" partneriem? Kura vēl sistēma ļauj tik ērti sasaistīt preču/pakalpojumu dokumentus ar apmaksas dokumentiem?
Aldis_pck 25.10.2007 20:16
77 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть