Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Noliktavas programma "ADVANTAGE" К списку тем
6 сообщений на сайте
Ответы (20)
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
šodien jau apspriedām tēmu par lietotājiem, kuri nemāk izmatot esošos resursus un grib izmest naudu
6767 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Automatizēta rēķinu sistēma nodrošina automatizētus rēķinu izrakstīšanas procesus, tai skaitā automatizētu rēķinu izsūtīšanu uz klientu e-pastu;
Debitoru un kreditoru kontroles sistēma spēj automātiski sūtīt atgādinājumus par laikus neapmaksātiem rēķiniem;
Norēķinu sistēma (norēķins ar pēcapmaksu/priekšapmaksu, līzings, ar kredītkartēm, faktorings, norēķins ar dāvanu kartēm);
Maksājumu uzdevumu eksports uz banku, imports no bankas un automātiskā šo maksājumu piesaiste rēķiniem;
Daudzdimensiju un automātiskie grāmatojumi (ja dokuments ir pabeigts, tad grāmatošanas serveris pats automātiski to iegrāmato);
Eksports uz VID (automātisks atskaišu eksports uz VID EDS sistēmām).
Ar to beidzas ADVANTAGE apraksts par grāmatvedību
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
kāpāec- tas vismaz man ir noslēpums:)
man žēl tā uzņēmuma grāmatvedi

rakties pa n-tām grāmatvedības programmām
un gada beigās vēl bilanci uztaisīt:'( 6767 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
nu tam gan es varētu nepiekrist, jo ka'mēr biskes nav pielaikotas nevar apglvot vai tās labi derēs uz attiecīgās figūras
6767 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте