Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Bankai veidlapa К списку тем

Bankai veidlapa
banka, lai pagarinātu uzņēmuma konta apkalpošanas līgumu prasa - man pat tā īsti neprata noformulēt - apliecinājumu, kas ir kas uzņēmumā un kam ir paraxta tiesības. kāds ir pildījis priekš bankas ko tādu, varbūt varat atsūtīt paraugu.

manā uztverē tam vajadzētu būt no UR, šefs apgalvo, ka bankai vajagot no paša uzņēmuma.

marinat@bkc.lv
Sibylla
Sibylla 30.10.2007 14:29
1499 сообщений на сайте

Ответы (5)

tā ir bankas veidlapa, ko parasti viņi arī uz vietas aizpilda un paraksttiesīgie paraksta- vismaz hanzā
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 30.10.2007 14:33
2558 сообщений на сайте
nezinu kāda Jums ir banka, bet man arī prasīja tādu lietu, tad banka man iedeva aizpildīt viņu veidlapu, jo standarta nebija

Bet vēl vienkāršāk tiem kam ir paraksta tiesības paši aiziet uz banku un visu tur uz vietas nokārto
Larao
Larao 30.10.2007 14:38
6767 сообщений на сайте
man jau arī liekas, ka parasti bankas dod savu, ko aizpildīt.
Sibylla
Sibylla 30.10.2007 14:42
1499 сообщений на сайте
Nu kātad ka blanka ir pašas bankas dota un uz vietas visi parakstīja. Kas tad tā Jums par dīvainu banku?
Ilma
Ilma 30.10.2007 15:03
30495 сообщений на сайте
Aiznesiet viņiem Reģistra dokumentus, lai nokopē.
Ambera
Ambera 30.10.2007 15:06
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.