Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Preču piegāde internetveikalam. К списку тем
Sigitacelmina 31.10.2007 10:50
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Ответы (6)
Я думаю, что Вам нужны квитанции строгой отчётности, если Вы оплату за товар получаете в месте доставки товара. Ещё нужна внутренняя накладная, в которой будет видно от куда и куда Вы перемещаете товар.
Alenushka 31.10.2007 10:54
1041 сообщение на сайте
1041 сообщение на сайте
bet, ja norēķināšanās tiek atlikta?? ja piemēram ir līgums, ka apmaksu par precēm var veikt 1x trijos mēnešos, vai tad pietiek tikai ar iekšējo pavadzīmi, kurā ir redzams no kā un kam tiek piegādāta prece??
kur tas ir atrunāts?
kur tas ir atrunāts?
Lauraine 21.11.2007 08:32
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
a iekšējo pavadzīmi par pārvietojuma pavadzīmi nevar uztaisīt?
es paņemu VID numuru un taisu pārvietojumu?
pēc trīs mēnešiem rakstu PPR ar apmaksas noteikumiem.
es paņemu VID numuru un taisu pārvietojumu?
pēc trīs mēnešiem rakstu PPR ar apmaksas noteikumiem.
Lauraine 21.11.2007 09:31
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
Jūs preci nododat citam- tikai ar stingro pavadzīmi. Maksāt var arī pa daļām un vairākas kopā. Ja nav kases aparāta- skaidrai naudai- stingrā kvīts vai uzreiz uzņēmuma kasē. Iekšējā pavadzīme tikai starp uzņēmuma darbības vietām- uzstādīšanai, montāžai vai tirgošanai.
Dora36 21.11.2007 10:14
351 сообщение на сайте
351 сообщение на сайте
7. Pavadzīmi noformē šādiem darījumiem:
7.1. preču piegādei (pārdošanai);
7.2. preču izsniegšanai citam nodokļu maksātājam (piemēram, pārstrādei, glabāšanai, remontam);
7.3. preču pārvietošanai (transportēšanai).
7.1. preču piegādei (pārdošanai);
7.2. preču izsniegšanai citam nodokļu maksātājam (piemēram, pārstrādei, glabāšanai, remontam);
7.3. preču pārvietošanai (transportēšanai).
Lauraine 21.11.2007 11:28
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть