Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kontu plaans
Sveiki, vajadziiga paliidziiba.
kuraa kontaaa likt ieprieksheejo periodu paraadu? (tele2)
un kuraa kontaaa valsts nodevas. Lieta taada, ka uznjeemums maksaaa valsts nodevas par dazaadiem iipashumiem. SIA nodarbojas ar nekustamo iipashumu apsaimniekoshanu un starpnieciibas pakalpojumiem. taads stulbs jautaajums, kaa iegraamatot shiis VALSTS nodevas + zemesgraamatas nod.
taa pat ir arii ar notaaru pakalpojumiem. Reekjinaa paraadaas - amata atliidziiba D 7730, PVN D 5721, kopeejaa summa K 5310 un atsevishkji valsts nodeva D ???????
Ответы (32)
Kāpēc otreiz lieciet vienu un to pašu jautājumu? Ko tad citu var pateikt kā to ko pirmajā reizē.;-)
uz kursiem neesat mēģinājusi aiziet?
viņai tāpat viss čiki-piki8-)
Ķipa - lido divi krokodili - viens zaļš, otrs arī pa kreisi.
mans kontu plāns ir no sejiņām
Vismaz jautrāks prāts pievakarē!:-D
a kam tagad viegli?
Postavjte Veru na mesto!
A v GUMe segodnja batnički vibrosili, vsego 50 rublei...
baac nu stulbi juus briiziem esat. Cilveeks luudz peec paliidziibas, bet jums jaanjirgaajas. It kaa Juus buutu piedzimushi zinoshi un varoshi. Dalja laikam ir aizmirsusi, ka reiz pashi daudz ko nezinaajaat. Vienkaarshi skumji :'(
A bet točno stulbi! Ne ko pielikt, ne ko atņemt...
Un tādi stulbeņi arī laikam nomirsim...
Paldies par komplimentu!
Bet, kad es sāku strādāt, tad tik daudz, ka kontu plānu katrs sastāda kādu vēlas - kaut ar sejiņām, ka Larai, kaut ar puķītēm, gan es zināju!
Tāpēc - kāds jautājums, tādas arī atbildes!
Aivars007
ziņojumu: 3056 05.11.2007 16:47
A bet točno stulbi! Ne ko pielikt, ne ko atņemt...
Un tādi stulbeņi arī laikam nomirsim...
Es jau ar, Aivar, saku, - ja miris, tad uz ilgu laiku, ja muļķis, tad uz visiem laikiem!
Es laikam uz visiem laikiem - nomirīt ta negribās... :'(
Kārtējo reizi izpaužās AndaZ neiecietība pret citiem, mazāk aizsargātiem, foruma dalībniekiem! Žēl, ļoti žēl!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения