Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Jums К списку тем

Jums
es ieteiktu lielaakajai daljai shii portaala lietotaaju palasiit foruma lietoshanas noteikumus, laikam piemirsushies vai arii nav lasiiti.

2.2. Netiek atbalstīti mēģinājumi norādīt uz kāda foruma dalībnieka zemo zināšanu līmeni. Mēs visi kādreiz nezinājām vienkāršas lietas.

3.9. Aizliegts paziņojumos izmantot necenzētus vārdus, lamas, citiem dalībniekiem apvainojošus izteikumus.

http://www.vgk.lv/lv/forum/7/62328/

http://www.vgk.lv/lv/forum/7/62305/

kaa redziet, noteikumi netiek ieveeroti.

Labi, atziistu, uzdodu es briiziem debiilus jautaajumus, bet es tikai maacos... bet Juus visi esat ar graamatvezu izgliitiibaam. Tas ir aizskaroshi, ja meegini ko iemaaciities, bet tev aciis gruuz, ka esi muljkjis. Gan es ar laiku visu iemaaciishos, bet shobriid, kad luudzu Juusu paliidziibu - veelos tikai vienu - sapratni.

shis portaals ir taisiits ar domu, lai graamatvezi vareetu savaakties kopaaa un paliidzeet viens otram, bet Juus... kaa redzams esat atradushi vienu mulkjiiti ko apsmiet. Vienkaarshi skumji.

Chikita
Chikita 06.11.2007 08:03
355 сообщений на сайте

Ответы (10)

Pilnīgi piekrītu iepriekš rakstītajam.....
Dd13
Dd13 06.11.2007 08:18
68 сообщений на сайте
Chikita, neņemiet pie sirds. Te jau arī tā parasts ka cilvēki šad tad āzējas savā starpā un nemaz ar ļaunu nodomu un nevajag visu attiecināt personīgi uz sevi.Jobūtu garlaicīgi šeit forumā runāt tikai par grāmatvedību, tāpēc stāsta anekdotes, pārrunā par suņiem un bērniem kur bijuši ko dara utt.Unvisus jautājumus vispirms vajadzētu pameklēt meklētājā , jo forumam ir jau virs 5 gadi un par katru tēmu runāts vairrākkārt.Uz sadzirdēšanos forumā, visu labu vēlot:-)
Ilma
Ilma 06.11.2007 08:24
30495 сообщений на сайте
Chikita, patiešām neņemiet pie sirds.Esgan vienmēr esmu saņēmusi ļoti karektas atbildes, taču bieži vien neuzstādu jautājumus, ne nu gluži baidoties, bet nevēloties lasīt kaut ko nepatīkamu un sabojāt sev dienu.Strādāju jau sen un pamatos tieku pati galā. No foruma esmu ieguvusi ļoti daudz, lasot jautājumus un salīdzinot ar savu darbu.Ļot patīk Ilmas, Cleo, Inst, Amuil un daudzas citas atbildes.Partiem, kuri cilvēkus aizvaino, labāk nerunāt,pieņemsim, ka tāda ir cilvēka daba un izteiksmes veids.Veiksmīgu dienu visiem!
Lastens
Lastens 06.11.2007 08:45
182 сообщения на сайте
Ладно, действительно народ погорячился:) Впрочем, кто-то все же написал, что можете ваш план счетов хоть в цветочек изрисовать - это ваше личное дело. Единственно - в балансе и в PZA в нужную строку включить. Поэтому на вопрос "на какую 7... повесить расходы ХХХ?" народ и упражняется в остроумии:) Тем более, что это также очевидно, как и таблица уножения в математике.

И кстати даю намек: дрошибас науда - это по сути никакие не расходы, потому как ее возвращать ведь придется...:)

И не обижайтесь, здесь народ в принципе не злой и охотно помогает,но а) не любит, когда ему садятся на шею; б) плохо относится к вопросам, которые рассматриваются в любом учебнике для самых-самых начинающих (или на курсах).
Komarik
Komarik 06.11.2007 08:48
10159 сообщений на сайте
Ak tu mī un žē, kāda "apbižota" Chikita!

Personīgi es neesmu rakstījis nevienu aizvainojušu vārdu par viņu.

Ja cilvēks nesaprot humoru, pēc manām domām par to nav forumā jāpieraksta puslapa.

Tās ir manas domas.

Lai Jums jauka diena!
Aivars007
Aivars007 06.11.2007 09:11
26984 сообщения на сайте
Chikita, создан раздел форума "для начинающих". Почему Вы не пишете туда?
Martinas
Martinas 06.11.2007 09:28
38532 сообщения на сайте
Chikita

man šķiet ka atbildēts tika uz Jūsu jautājumu, jo neviens cits kā tikai Jūs zināt kāds ir Jūsu kontu plāns, no 4 vai no 5 cipariem, tā ir tikai Jūsu darīšana kādus ciparus ievies savā kontu plānā! vairs nav stingri noteikts ka izdevumus ir obligāti jāgrāmato uz 7 grupu, ja Jūsu sastādītajā kontu plānā izdevumiem ir paredzēta 5 grupa

un tur nu nav par ko apvainoties, ja Jūs būtu iekopējusi savu konta plānu forumā, tad pārējie varētu par to izteikt kādu komentāru!
Larao
Larao 06.11.2007 09:36
6767 сообщений на сайте
Maskava, kā zināms, asarām netic...
Ambera
Ambera 06.11.2007 11:12
21759 сообщений на сайте
Чикита, не берите близко к сердцу! Люди наделены остроумием. Сняли стресс, ухохотались на полную катушку. Считайте данную бомбардировку посвящением в ряды эксцентричных и немного сдвинутых форумчан и передайте дальше по эстафете

Навык общения в такой тональности тоже полезен. Вот изменить тональность последующих постов - маленькая победа!

А о юморе Aivars007 можно песни слагать, как о чём-то неуловимом, никому непонятном...:-x

Мир прекрасен в своём разнообразии и многоголосии.

И будет Вам щастье!

P.S.Меня лично план счетов рожицами тоже рассмешил.
Julija_k
Julija_k 06.11.2007 11:27
2014 сообщений на сайте
А лучше сходите на курсы. Знания, они тоже чего-то стоят.
Inst
Inst 06.11.2007 12:07
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.