Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Spisanie debitorskoj zadolzennosti К списку тем

Jeled 07.11.2007 17:38
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (7)
Без суда процедура банкротства не начинается. Сначала надо подать в суд на признание неплатежеспособности (или ждать когда кто-то другой подаст), суд назначит администратора, если администратор не придумает как предприятие санировать, то опять же через суд будет начата процедура банкротства.
И тогда можно списывать с налогов половину долга.
Отсутствие денег и нежелание платить - это еще не процедура банкротства.
И тогда можно списывать с налогов половину долга.
Отсутствие денег и нежелание платить - это еще не процедура банкротства.
Tas, ka uzņēmumam sākta bankrota procedūra nedod jums tiesības neko vēl norakstīt.
Piesakieties kā kreditors. Varbūt summu atgūsiest!
Kad procedūra būs pabeigta, tad redzēsiet, ko un cik norakstīt.
Piesakieties kā kreditors. Varbūt summu atgūsiest!
Kad procedūra būs pabeigta, tad redzēsiet, ko un cik norakstīt.
Protams, kā kreditors esam pieteikušas administratoram, un gribam jau šogad uz 50 proc. no pārada samazināt UIN saskaņa ar UIN likuma 9.p 1 prim punktu. Summa ir liela.

Jeled 08.11.2007 17:34
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Labs jautājums. Vispār cerības nav. Bet ja būs tāds brīnums – par kādu periodu labot deklarāciju, kad bija summa norakstīta, vai kad samaksāta ?

Jeled 08.11.2007 17:52
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ja cerību nav, debitors janoraksta.
Ja bankrota procedūra uzsākta (1-prim), tad taja pašā deklaracijadrīkst samazināt AIe par 50%.
Ja notiks brīnums, deklarāciju nav jālabo ne par kādu periodu, bet drīkst samazinat AIe par to summu, par kādu kadreiz esiet palielinajuši AIe (par zaudēto summu).
Ja bankrota procedūra uzsākta (1-prim), tad taja pašā deklaracijadrīkst samazināt AIe par 50%.
Ja notiks brīnums, deklarāciju nav jālabo ne par kādu periodu, bet drīkst samazinat AIe par to summu, par kādu kadreiz esiet palielinajuši AIe (par zaudēto summu).
Spasibo vsem. Polnostju vse jasno.

Jeled 12.11.2007 09:47
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть