Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
ebay un paypal uznjeemeejdarbiibaa К списку тем
ebay un paypal uznjeemeejdarbiibaa
Vai kaadam ir bijusi saskarsme ar graamatvediibas uzskaiti uznjeemumaa kursh iepeerk preci ebay un apmaksaa to caur paypal.. man nav ne jausmas cik vispaar tas viss ir iespeejams Latvijaa.
Buushu pateiciiga par jebkaadu pieredzes daliishanos.
Ответы (28)
domāju kurš tik rupji lamājas.
Prece jāatmuito. Tāpat vajag attaisnojuma dokumentu.
Tas ir skaidrs ka jaatmuito utt. Es gribeeju dzirdeet realu pieredzi. Googlee es arii lasiit maaku. Varbuut kaadas nianses sarezhgjiijumi ar Latvijas likumdoshanu. Bet dazhi tikai prot izlikties ljoti gudri un pasmieties par tiem kam nav bijis liidziigas pieredzes.. nu ko.. zheel Juusu beernus ja peec shaadas metodikas tiek audzinaati.
un kurš tad te smējās?
Annabb84,es jau smejos pati par sevi, jo tādus nosaukumus dzirdu vispār pirmo reizi un iznāk ka Jūs esiet daudz gudrāka šinī jomā par mani.Ungoogles norāde tādiem kā man šinī jautājumā. Piedodiet ka Jums nevaru palīdzēt, varbūt tiešām kāds atradīsies.
Bet maniem bērniem jau lieliem ir humora izjūta:-)
Annabb84
Jums nu gan ir domu gājieni!
Ilma ir ļoti zinoša un izpalīdzīga un atļaujas pasmieties tikai par sevi.
Vot tā ņem un "uzbrauc" ne no tā ne no šā
Ljoti atvainojos.. vienkaarshi esmu pieradusi ja kaads te kautko nezin tad uzreiz vinju noliek.. jau bail kauko jautaat. Tieshaam nevienu neveeleejos aizvainot, laikam pati esmu taada nelaba ka visos redzu to sliktaako
Cerams ka buus kaads kas spees paliidzeet...
Laikam mana atvainošanās neaizgāja līdz adresaatiem.. un arii neviens nav saskaaries ar sho gadiijumu.
Man gan nešķiet, ka būtu par Jums smējusies.
saskārusies neesmu, tāpēc atbildēju pēc loģikas - attaisnojuma dokuments un atmuitošana, ko, starp citu, šādois gadījumos, aizmirst izdarīt!
Annabb84.
Не надо возмущаться. Разберитесь сначала сами, что там у вас за сделки, кто стороны, откуда и куда товар идет, каким местом в этом вы участвуете и самой все станет ясно.
Торговля - она и в африке торговля, деньги - они в африке деньги. На все одни законы писаны.
А ебай там или еще чего - это технические средства.
Гадать, что вы там имеете ввиду, ведь времени требует и напряжения. Так что уж напрягитесь сначала сами. Потом если будет конкретный вопрос, будет и конкретный ответ.
OK konkreets jautaajums, vai graamatvediiba pieljauj virtuaalus pirceejus kas maksaa ar virtuaalu naudu evidee, kas 1x meenesii tiek paarveersta iistaa naudaa un normaalu noreekjinu kontu. Jo cik saprotu ir probleemas, ja neidintificee piegaadaataaju konkreeti - tas var buut gan fiziska gan juridiska persona kas evidee ir tikai niks, kaut arii invoice ir iespeja izprintet ar produkta nosaukumu utt. bet konkreeta identifikaacija personai nepastaav.
paypal, moneybookers -"банковских" cистем много, но общее у них то, что кроме интернетной распечатки, ничего нет
Покупателя идентифицировать не обязательно. В магазине даже ника никто не спрашивает. Так товары дают.
Поставщиков идентифицировать надо. Не предусмотрена у нас в бухучете закупка товаров неизвестно от кого.
Движение денег тоже подтвержать придется. И никакого там виртуала нет. Все равно реальные деньги со счета снимаются и на счет зачисляются. Надо только отследить это движение и выписку реальную получить.
Maija, спасибо. Как всегда: всё чётко и ясно.
"Реальная выписка" - электронной подписи достаточно ?
Jaa Maija luudzu atbildiet uz Starina jautaajumu, mani tas arii interesee.
В принципе достаточно. Наши банки тоже вручную подписываются только если их очень попросить.
Hmm taatad principaa identificeeshana caur maksaajumu piegaadaataajiem der. Taatad sisteema - nopeerku no nika samaksaaju reaalai personai kas ir zem shii nika un viss der. Vieniigi priekshnodokli tam visam gan nesanaaks atskaitti. Bet principaa skaidrs liels paldies.
Закрыть
Краткое описание нарушения