Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
ebay un paypal uznjeemeejdarbiibaa К списку тем
ebay un paypal uznjeemeejdarbiibaa
Vai kaadam ir bijusi saskarsme ar graamatvediibas uzskaiti uznjeemumaa kursh iepeerk preci ebay un apmaksaa to caur paypal.. man nav ne jausmas cik vispaar tas viss ir iespeejams Latvijaa.
Buushu pateiciiga par jebkaadu pieredzes daliishanos.
Ответы (28)
Нет. Имелось ввиду электронная подпись на выписке пайрала.
А с продавцом надо нормальный договор составлять, реквизиты брать, в налоговую пазинеюмсы сдавать. Его электронная подпись годится, если у него сертификат на нее имется.
ok labi, bet ja tas paardeveejs ir aarzemju fiziskaa persona un vieniigais ko es par vinju uzzinaat varu ir apmaksaajot reekjinu niks, adrese, noreekjinu konts un labaakajaa gadiijumaa noreekjinu konts. Ko tad? Es pagaidaam esmu ljoti apjukusi un man tas liekas nereaali, nezinu ko lai saka savam vadiitaajam..
Было бы так просто, то давно бы весь левак проводили под никами. Ан нет, чеки почему-то левые покупают.
И откуда вы знаете, что он иностранное лицо. Может то иностранное лицо в соседней комнате сидит. Счет же открыть можно и за границей. А на наше лицо надо пазинеюмс сдавать со всеми реквизитами.
И вообще, насколько знаю, ебай больше для частных лиц предназначен. Им пазинеюмсы сдавать не надо.
Jaa shvaki izskataas shii situaacija, tad laikam atliks ebay izmantot uznjeemeejam kaa kontaktu mekleetaaju, jo tur ir pieregjistreetas ljoti daudz firmas. Bet par aarzemju privaatpersonam nekads pazinojums tak nav jaaizpilda? Jo tur dazhi fanaati taisa visaadas interesantas lietas un privaata kaartaa paardod arii uznjeemumiem. Labi skatiishos peec dokumentu fakta ienaakshanas. Paldies liels ka paliidzeejaat.
varbuut tomeer kaadam ir radusies pieredze ar kuru vareetu padaliities savaa pieredzee shajaa jautaajumaa un uzskatos? Labpraat izpluudiishu diskusijaas gan epastaa gan skaipaa, luudzu dodiet zinu.
mani arī ļoti inetersē šis jautājums, kā noformēt iegādi
ebay.com Kādi grāmatojumi jāveic? kāds būs attaisnojuma dokuments?
nu, vai tiešām nav nevienam reālas pieredzes??
Attaisnojuma dokuments? kā uzrāda PVN deklarācijā?
Закрыть
Краткое описание нарушения