Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Cetri amati К списку тем
Servente 09.11.2007 14:12
414 сообщений на сайте
414 сообщений на сайте
Ответы (15)
Tas nu gan nav grāmatveža koptenecē - algu noteikšana! Uzņēmuma vadība nosaka - cik, kam un ko maksāt un par kādiem darbiem!
Ja, es saprotu, ka man nav janosaka cik daudz maksat. Es vienkarsi gribu savest kartiba tos ligumus un pielikumus. Vai ta butu pareizi, ja noteikt, ka pamatdarba vins ir direktors, bet papilddarbs ir valdes loceklis, par ko vins sanem piemaksu, nevis otradi, ka pamatdarba ir valdes loceklis?
Servente 09.11.2007 14:35
414 сообщений на сайте
414 сообщений на сайте
Mums vairs tādi direktori nav ir tikai valdes locekļi. Kāpēc vajag valdes locekli vispār nosaukt par direktoru ja ir pat valdes priekšsēdētājs? Ko tad dara tas valdes priekšsēdētājs ja ne izpilda veco laiku direktoru funkcijas;-)
Tas ir logiski, Ilma. Lai tad vini paliek par valdi, neliksu klat diretora amatu, pieliksu tikai kasiera.;-)
Servente 09.11.2007 14:51
414 сообщений на сайте
414 сообщений на сайте
Izskatās pēc interešu konflikta!:-O
Tamarina 09.11.2007 14:51
174 сообщения на сайте
174 сообщения на сайте
Šis gan neattiecas uz tēmu atvainojiet lūdzu, bet šad tad pie tēmas paskatos arī uz nika autora foto. Un secināju ka visus foruma dalībniekus varētu iedalīt kaķu mīļos, suņu mīļos,savu foto( un savu bērnu foto) mīļos un dažus atsevišķus tikai retus indivīdus vēl kādu citu dzīvnieku mīļos:-D
Nu es jau par to eglīti arī domāju, bet bērni paskatījās un teica tāpat kā Jūs Aivar.Drīz jau tāpat ZiemsvētkiLOL
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть