Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Līgums un iesniegums par EDS К списку тем
Līgums un iesniegums par EDS
Meitenes! Vai kādai nav normālā formātā šie abi papīri,kurus var aizpildīt datorā.Varu atrast tikai pdf,tur nevar ierakstīt!!! Neprotu nekur atrast!
Paldies!
Ответы (30)
Ja mājās ir internets un elektroniskais paraksts arī ir nosūtīts uz mājām, droši varat doties mājās. Parakstīsiet un iesniegsiet to pielikumu vakarā no mājām - kad pabarosiet vīru, nomazgāsiet traukus un noliksiet bērnus gulēt...
man paldies dievam atskaites jau 5 datumā bija iesniegtas
Larao
Jums laikam pašai savs Dievs, ja tā veicas.
es gan, laikam sāku neriktīgā mēness fāzē, gāja kā pa celmiem! It kā pirmo reizi taisītu

bet nu, paldies Dievam, nodots un miers!
man programma Dieva vietā!
Aivars007
Jums VGK lapa ir latviski? jo man visu dienu pārlec nezkāpēc uz krievu valodu, visu laiku nākas pārslēt un tāpat atmet uz krievu valodu! Vai tas ir tikai man?
Man vienmēr ir latviski šī lapa.
Internets taču zina, ka forumieši mani sen jau kā ir nokrustījuši par nacionālistu, un ne reizi vien mani par to piedevām vēl arī izlamājuši...
Kaut gan nacionālists nekad neesmu bijis, un neesmu joprojām.
Man ar forumu viss kārtībā - nekas nelēkā.
interesanti, laikam mani vispār grib izdabūt ārā no foruma, ka man tā viss krievu valodā lēkā
Man vakar lēkāja, bet es nepadevos!
Kas to lai zina... Dzīvosim, redzēsim... Laicīgi jau jāpieraksta kaut kur Jūsu e-pasta adrese...
Palēkās un pāries. Man vienu laiku valodu kodi juka nost, pēc tam pārlēca uz krievu valodu, patreiz tikai viens niķis, kad atzīmēju visas tēmas kā lasītas, pirmā foruma lapa izlec ar nojukušu valodu kodu
Закрыть
Краткое описание нарушения