Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Atvaļinājuma kompensācija К списку тем

Atvaļinājuma kompensācija
Vēlos noskaidrot,vai domāju pareizi.Darbiniekspēdējos sešus mēnešus nav strādājis(slimības lapa B),bet pirms tam 5 mēn ir bijusi darba alga.Tagad,atbrīvojot darbinieku,rēķinu atv.kompensāciju,kur vidējā izpeļna rēķinu par to periodu,kad bija alga.Vaivarbūt man jārēķina no min.d/algas Ls 120,jo pēdējos 6 mēn nav no kā rēķināt?Man jau labāk patiktu 2. variants...:-)
Ella33
Ella33 16.11.2007 15:37
134 сообщения на сайте

Ответы (4)

2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.

Un lasīt Darba likumu!
Andaz
Andaz 16.11.2007 15:38
27897 сообщений на сайте
Vidējo izpeļņu rēķina no ietriekšējiem 6, ja na tad vēl no 6 uz pirkešu

Atvaļinājuma ompensāciju rēķina par visu darba attiecību periodu
Larao
Larao 16.11.2007 15:39
6767 сообщений на сайте
Andaz,par jūsu atbildi tiešām neesmu pārsteigta...

Larao,paldies par atbildi;-)
Ella33
Ella33 16.11.2007 15:45
134 сообщения на сайте
gadās piektdienas dienā! ja nebūtu šodien ar VIDu izlamājusies man ar būtu slikts noskaņojums un es ar tāpat atbildētu

diemžē bet fakts;-)
Larao
Larao 16.11.2007 15:55
6767 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.