Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Podskazite К списку тем
Ответы (14)
Попробуйте дать объявление в рекламе.

8sparta9 21.11.2007 14:32
1352 сообщения на сайте
1352 сообщения на сайте
Зачем вам маклеры если в рекламе огромное предложение квартир.Мой сын только что продал однокомнатную и купил двушку без всяких маклеров

Ogurec 22.11.2007 14:12
191 сообщение на сайте
191 сообщение на сайте
ar mākleriem ir tā kā ir, labāk pats ar saviem spēkiem, jo var tādās nepatikšanās iegrābties, ka pēc tam maz neliksies

Larao 22.11.2007 14:13
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Hospitāļu ielā bija 1-istabas dzīvoklītis mazmazītiņš, tikai tualete koridorī (bet pašiem sava, citu tur neiet, bet - var izbūvēt arī dzīvoklī). Ja interesē, rakstiet man uz e-pastu, aizsūtīšu saimnieces telefona numuru.
Anda! Viņa neizīrē? Man ir viens cilvēciņš, kas meklē īrēt - pirkšanai viņam pietrūkst tāda maza sīkumiņa - naudas...

Kaut ko vairs nesaprotu?
Man ir viena meitene, kurai ir brīvs (vismaz visu laiku bija) 1-istabas dzīvoklis, kuru viņa gribēja izīrēt. Ja ir interese, iedošu viņas telefona numuru.
Man ir viena meitene, kurai ir brīvs (vismaz visu laiku bija) 1-istabas dzīvoklis, kuru viņa gribēja izīrēt. Ja ir interese, iedošu viņas telefona numuru.
gribēju ieiet savā pastakstē, bet man parādījās šitāds paziņojums
"Atvainojamies, datu centrā nedarbojas kondicionētāji. Ceram īsā laikā būsim atpakaļ
Sorry our provider is our of cooling power, will be online later"

Aivar! Mēģināju uz vgk pastu nosūtīt ziņu, nezinu vai sanāca, jo nekad to neesmu darījusi. Dodiet ziņu vai saņēmāt.
"Atvainojamies, datu centrā nedarbojas kondicionētāji. Ceram īsā laikā būsim atpakaļ
Sorry our provider is our of cooling power, will be online later"

Aivar! Mēģināju uz vgk pastu nosūtīt ziņu, nezinu vai sanāca, jo nekad to neesmu darījusi. Dodiet ziņu vai saņēmāt.
Interesanti, kas būs atpakaļ - ventilatori vai datu centra darbinieki. Diezin, uz kurieni tie ventilatori ir devušies - peļņā uz Īriju vai?
Saņēmu gan - bet tikai baltu papīra lapu - atkāpes no visām pusēm pa visu lapu - tekts - čušs, nikā!

Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть