Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kļūda maksājumā
Sveiki! man ir tāda situācija:
Internetbankas Digipasam piesaistītas divas firmas , viens SIA un otrs IK, veicot abonēšanu caur internetu tika nomaksāts no SIA konta nevis no IK, atcelt darījumu nevaru, jo neesu internetbanaks ofic.lietotājs, ofic.lietotjasnav tagad Latvijā, nu lūk jautājums- Vai es varu tagad pārsūtīt no IK konta uz SIA ar maksājuma mērķi, par preses abonēšanu vai parāds?
Paldies!
Ответы (5)
Es ieteiktu uzrakstīt vēstuli izdevniecībai, lai atgriež maksājumu un tad samaksāt pareizi.Domāju, ka izdevējs sapratīs.
Kā saprotu, rēķins bija piestādīts IK? Līdz ar to izdevumus var likt uz IK. SIA var uzrakstīt IK vēstule par to, ka no SIA konta ir apmaksāts IK rēķins un pieprasīt naudu. It kā muļkīgi, bet ko darīt.
Tiešām muļķīgi, bet tika izdarīts manas neuzmanības dēļ!
Jūs neesat vienīga!
Muļķīgi it kā no VIDa viedokļa, bet rakstīt vestule vajag
Tie jau ir tikai norēķini un VID nevajadzētu skart. Es arī uzrakstītu vienkāršu izziņu par kļūdu un pārskaitītu naudu no IK uz SIA.
Закрыть
Краткое описание нарушения