Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Uzturlīdzekļi! Help! К списку тем

Uzturlīdzekļi! Help!
Sveiki! Mums bija darbinieks, mēs no viņa algas maksājām uzturlīdzekļus viņa bērnam pēc izpildraksta. Tad šis darbinieks tika atlaists pēc paša vēlēšanās. Apmēram pēc gada viņš atkal tika pieņemts. Vai man bija jāgaida kāda jauna vēstule no tiesu izpildītājiem, vai man bija pamatojoties uz veco izpildrakstu jāmaksā alimenti? Tīri teorētiski man liekas, ka bija jābūt kādai jaunai vēstulei, jo man tak var būt 1000 nodarbināto un es nevaru par katru atcerēties, kas kuram tur ir bijis!?
Inga.ru
Inga.ru 04.12.2007 10:54
533 сообщения на сайте

Ответы (10)

Jāgaida jauna vēstule.

Jums bija arī jāsniedz ziņas piedzinējam - cik ieturējāt, cik palika neieturēts un ka darbinieks atbrīvots.
Andaz
Andaz 04.12.2007 10:56
27897 сообщений на сайте
tad, kad Jūs atlaidāt darbinieku no darba, Jūis ziņojāt par to tiesu izpildītājam, kad atkal pieņēmāt darbā Jums ir jāsagaida jauns izpildraksts, Jūs neziniet uz doto brīdi, varbūt viņš pats maksā uzturlīdzekļus
Larao
Larao 04.12.2007 10:56
6767 сообщений на сайте
Nu ja, ka jāgaida jauna ziņa - kas to zina, kas pa šo laiku ir mainījies. Tikpat labi arī Jūsu vietā varētu būt cits grāmatvedis, kas nepazīst šo cilvēku.
Zita22
Zita22 04.12.2007 11:01
102 сообщения на сайте
Сколько алиментщиков развелось.:-O

Мне кажется, что удержания надо делать на основании решение суда, которое он сам должен вам предоставить .А письма шлют, если есть задолженности.

Это моё личное мнение.Может, я и ошибаюсь.
Logram
Logram 04.12.2007 11:01
6070 сообщений на сайте
Nu paldies Dievam, citādi es jau sabijos.

Man te atnāca vēstule no prokuratūras par to, ka ir nepieciešams sniegt ziņas par to, kopš kura laika šis darbienieks strādā pie mums, vai mēs esam saņēmuši izpildrakstu, ja jā, tad kad mēs to esam saņēmuši un kāda summa ir ieturēta ut.t.

Es tik tagad nesaprotu, ko lai viņiem atbild, jo jauna izpildraksta nav bijis, ir tikai vecais.
Inga.ru
Inga.ru 04.12.2007 11:05
533 сообщения на сайте
Logram

что удержания надо делать на основании решение суда, которое он сам должен вам предоставить

Kāpēc Jūs tā domājiet, un ja viņš gadījumā ir tik labs un maksā pats, tad kāpēc viņiem ir kaut kas jāiesniedz?
Larao
Larao 04.12.2007 11:05
6767 сообщений на сайте
Inga.ru

atbildiet tā kā ir!
Larao
Larao 04.12.2007 11:06
6767 сообщений на сайте
varbūt ir kāds, kas zin konkrēti- kāds likumdošanas akts regulē,kā notiek darba devēja informēšana, kādos termiņos, uz kāda pamata. es uztraucos, ka tik šo visu "nepakar" uz uzņēmumu, ka mēs zinājām un speciāli nemaksājām. un kurš vispār šādā situācijā vainīgs?
Inga.ru
Inga.ru 04.12.2007 11:12
533 сообщения на сайте
Я думаю, что ja viņš gadījumā ir tik labs un maksā pats, то может и не давать решение суда.
Logram
Logram 04.12.2007 11:12
6070 сообщений на сайте
Pie kā vainīgs uzņēmums?! Jūsu pienākums - saņēmāt dokumentu, direktors rīkojumu sastādīja par ieturēšanu, darbinieks parakstījās, ka iepazīstināts, ieturējāt, pārskaitījāt! darbinieks no darba aizgāja, jūs vēstuli tiesu izpildītājam - tā un tā darbinieks ar tāduuntādu datumu vairs nestrādā, ieturējām un pārskaitījām tikuntik!
Andaz
Andaz 04.12.2007 11:15
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.