Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Увеличен УК за счет ОС (все предыдущие посты проштудированы) К списку тем
Lara88 05.12.2007 18:00
907 сообщений на сайте
907 сообщений на сайте
Ответы (26)
Diemžēl šo labo praksi neievēro vairāk uzņēmumi nekā ievēro. Sabrūvē velns zin ko un tad tik noliek fakta priekšā un vēl izrunājas kā piem. gadījumā ar tēmas uzsācēju.>:-0
Ilma
Главбух должен "воспитать" своих руководителей. Заведите такой порядок и они будут его соблюдать.
Главбух должен "воспитать" своих руководителей. Заведите такой порядок и они будут его соблюдать.
Droši vien, ka tūlīt mani visi šeit esošie nogalinās, bet...
Mans piedāvājums kā iziet no situācijas (protams, pārkāpjot visu LR likumu robežas ):
D12.. K3130 ēka tiek pārvērtēta;
D3130 K3110 pamatojoties uz UR izsniegto atļauju (lasīt apstiprinātajiem dokumentiem) ēkas pārvērtētā vērtība tiek iekļauta SIA pamatkapitālā.
Rezultātā ēkas vērtība ir dubultojusies, par ko VID pārbaudē "nošauj bez tiesas". Ja kāds jautā tad grm rāda saņemtos doc un stulbu ģīmi... ja tad vēl netic, tad pieaicina minēto šefu un juristu (kuram starp citu parāda LR likumu pantus par to, ka tā nedrīxt darīt)
Mans piedāvājums kā iziet no situācijas (protams, pārkāpjot visu LR likumu robežas ):
D12.. K3130 ēka tiek pārvērtēta;
D3130 K3110 pamatojoties uz UR izsniegto atļauju (lasīt apstiprinātajiem dokumentiem) ēkas pārvērtētā vērtība tiek iekļauta SIA pamatkapitālā.
Rezultātā ēkas vērtība ir dubultojusies, par ko VID pārbaudē "nošauj bez tiesas". Ja kāds jautā tad grm rāda saņemtos doc un stulbu ģīmi... ja tad vēl netic, tad pieaicina minēto šefu un juristu (kuram starp citu parāda LR likumu pantus par to, ka tā nedrīxt darīt)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть