Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
PPR inventrizācija К списку тем
Adata 10.12.2007 11:33
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (48)
Nē, nebaidos, pacietība - Dieva dāvana un tiek atalgota! Atkārtošana - zināšanu māte! T.i. - palasu un pārlasu likumdošanas aktus, kas man nāk tikai un vienīgi par labu! Cilvēkam zināšanu bagāžas nekad nevar būt par daudz.
И все же аккуратней, общение со свиньями может не довести до добра.
Inst 10.12.2007 15:36
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Kas tad nu? Sakodīsiet? Uzbruksiet un piekausiet? Izslēgsiet no vgk? Vai man tāpēc būtu jāraud spilvenā?
Inst 10.12.2007 15:42
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
INST!
Tagad pārlasīju visus tekstus un gribu Jums atvainoties, jo saprotu, ka manis uzrakstīto tautas teicienu esat uz sevi personīgi uztvērusi! Es tiešām atvainojos, jo tas nu gan tā nemaz nebija domāts! Vēlreiz atvainojiet, ja esmu aizskārusi, bet tas tiešām nebija mērķēts uz kādu personīgi!
Tagad pārlasīju visus tekstus un gribu Jums atvainoties, jo saprotu, ka manis uzrakstīto tautas teicienu esat uz sevi personīgi uztvērusi! Es tiešām atvainojos, jo tas nu gan tā nemaz nebija domāts! Vēlreiz atvainojiet, ja esmu aizskārusi, bet tas tiešām nebija mērķēts uz kādu personīgi!
Inst 10.12.2007 15:53
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Mjāā...viens otrs šodien ar kreiso kāju no gultas izkāpis:-(
Ivan_s 10.12.2007 17:33
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть