Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Par dzīvokļu īpašnieku biedrībām К списку тем
Ответы (4)
Es neko nereklamēju.Gribu palīdzēt, ja tas kādam ir vajadzīgs.Daudzus gadus( apmēram 5) esmu šai sfērā iekšā.Esmu biju dzīvokļu īpašnieku biedrībā gan valdes locekle, gan valdes prikšsēdētāja, gan grāmatvede, gan revidents. Patreiz atkal esmu ievēlēta par revidentu. Varu droši apgalvot ka šajā jomā mūsu valstī ( biedrību izveidē un pēc tam savas mājas apsaimniekošānā )nav daudz gudru galvu.Martinas lūdzu neuzskatiet, ka es tagad reklamēju sevi un firmā par kuru runāju nestrādāju.
Es pricājos par to , iesācējiem šajā jomā būs kāds ar ko parunāt saražģitu situāciju risināšanā ( tās gan biežāk gadās dzīvokļu īpāsnieku biedrībās un koperatīvos citos ne ar gramatvedību saistītos jautājumos).;-)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть