Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Par dzīvokļu īpašnieku biedrībām К списку тем

Par dzīvokļu īpašnieku biedrībām
Larisazi, es tikai šodien ieraudzīju jūsu jautājumu.Bez Rīgas Majokļa ir vēl viena ļoti laba firma, kas nodarbojas ar palīdzības sniegšanu tiem, kas vēlas izveidot savā mājā biedrību un apsaimniekot māju paši vai ar kāda cita palīdzību.Taču saprotiet - tā ir firma un bez maksas to nedara. Taču visu veic vienkārši perfekti.Mājoklis reizēm kautko nepasaka vai nepaskaidro līdz galam.Jaesat bijusi Mājokļa majas lapā tad jau šo to esat uzzinājusi.Ja firma interesē pazvaniet man 29525780.Esvaru paskaidrot dažās lietas, vienkārši man ie diezgan liela pieredze šais jautājumos.
Janah
Janah 11.12.2007 16:18
279 сообщений на сайте

Ответы (4)

Может, мне и свои фирмы прорекламировать таким образом?
Martinas
Martinas 11.12.2007 17:31
38532 сообщения на сайте
Es neko nereklamēju.Gribu palīdzēt, ja tas kādam ir vajadzīgs.Daudzus gadus( apmēram 5) esmu šai sfērā iekšā.Esmu biju dzīvokļu īpašnieku biedrībā gan valdes locekle, gan valdes prikšsēdētāja, gan grāmatvede, gan revidents. Patreiz atkal esmu ievēlēta par revidentu. Varu droši apgalvot ka šajā jomā mūsu valstī ( biedrību izveidē un pēc tam savas mājas apsaimniekošānā )nav daudz gudru galvu.Martinas lūdzu neuzskatiet, ka es tagad reklamēju sevi un firmā par kuru runāju nestrādāju.
Janah
Janah 12.12.2007 10:39
279 сообщений на сайте
Ну и? Я в этой сфере 15 лет. И что дальше?
Martinas
Martinas 12.12.2007 10:53
38532 сообщения на сайте
Es pricājos par to , iesācējiem šajā jomā būs kāds ar ko parunāt saražģitu situāciju risināšanā ( tās gan biežāk gadās dzīvokļu īpāsnieku biedrībās un koperatīvos citos ne ar gramatvedību saistītos jautājumos).;-)
Janah
Janah 12.12.2007 10:59
279 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.