Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Par vadības funkcijām К списку тем

Par vadības funkcijām
Zinu, ka tema daudzkārt skatīta, bet, pārlasot forumu, sapratu, ka pie vadības funkcijām pieskaitāma rēķinu parakstīšana, līgumu slēgšana, materiālu iegāde utt. Bet kasiera funkcijas jau vairs nav vadības funkcijas. Ko darīt, ja ir viens valdes loceklis, noslēgts vadības līgums, iegadāti materiāli, norēķinoties ar skaidru naudu. Nauda tak tiek ņemta no kases un uz kases izdevumu ordera ir arī kasiera paraksts. Kā labāk rīkoties?
Shvarcene
Shvarcene 13.12.2007 09:08
62 сообщения на сайте

Ответы (2)

Ja noties saimnieciskā darbība, tad jāslēdz darba līgums!
Andaz
Andaz 13.12.2007 09:35
27897 сообщений на сайте
kāpēc nevar no uzņēmuma kontu pārskaitīt avansa norēķinu personai (vadītājam) šo avansa summu? Nebūs kases (ja protams nav citas skaidras naudas kustības), nebūs kasiera un būs saņemta naudiņa avansa nor.personaspersonīgajā bankas kontā/
Cleo
Cleo 14.12.2007 21:44
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.