Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
vai pareizi skaitu atvaļin ? К списку тем
vai pareizi skaitu atvaļin ?
atvaļinājums no 19.dec uz 2 nedēļam ?? (normālais d.laiks) Vai būs tā - no 19.12.2007. līdz 06.01.2008. un apmaksāju 8 dienas ?!?!
Ответы (28)
da, praviljno, u menja toze 2 rabotnika neuda4no vibrali vremja dlja otpuska
2. nedēļas tas ir cik darba dienas?
tās ir 14 kalendārās bez svētkiem Pri čom darba dienas .
с 19.12 по 06.12.2007 оплата 10 рабочих дней
otkuda 10 rabočih v etom periode ???
с 19.12 по 06.01.2008 оплата 10 рабочих дней (19,20,21,27,28,2,3,4,5,6)
5.01 i 6.01 rabo4ij denj? eto 4to-to novenjkoe
извините, ошиблась 5,6 выходные
Zumka
ziņojumu: 433 19.12.2007 15:37
tās ir 14 kalendārās bez svētkiem Pri čom darba dienas .
pri tom, ka apmaksā darba dienas
Larao, man šķiet jūs nesapratāt jautājumu. Vai jūs arī uzskatāt , ka šai periodā jāmaksā 10, nevis 8 darba dienas. Es jūs NEsaprotu !!!
Es varbūt nepareizi izprotu, bet ... ja atvaļinājums ir 2 nedēļas, tad vai nu apmaksā 6 dienas un darba nāk 3.01, jo galu gala pateikt ir divas nedēļas. Vai arī rēķinam 10 darba dienas, kas būtu divas nedēļas, apmaksājam visas 10 un darbā nāk tikai 9.01.
Te nu jāprasa pašam darbiniekam, kā viņš bija domājis.
(9) Par ikgadējā apmaksātā atvaļinājuma laiku izmaksājamās samaksas summu aprēķina, dienas vidējo izpeļņu reizinot ar darba dienu skaitu atvaļinājuma laikā.
tāpēc ka skaita darba dienas
es tā arī nesagaidīju jūsu versiju. Lik. pantus nelūdzu, jo zinu. Prasīju par KONKRĒTU gadījumu, bet jūs tik ar pretjautājumiem. Starp citu, 2 nedēļās var būt dažāds Darba dienu skaits, "k čemu" bij tas jaut uzdots ???
nu kā mēs Jums varam palīdzēt, ja Jūs nevarat atbildēt cik darba dienas tiek piešķirtas Jūsu darbiniekam
?????????????????????? man jau Hjhl palīdzēja ar savu 1.komentu

pie tam ja titulā pierakstīju - 8 apmaks.d. (nu tātad darba). Samulsināja, ka ne 10, kā parasti.

Samulsināja, ka ne 10, kā parasti.
tā gadās, jo svētku dienas neskaita atvaļinājumā
Tad, kad darbinieks raksta iesniegumu par ikgadējo atvaļinājumu, viņš neko nejēdz no Darba Likuma un grāmatvedības un normāli raksta, ka grib iet atvaļinājumā no 19.declīdz 6.janv
Tāpēc uzņēmumā sēž grāmatvedis un saņem algu, lai varētu atbilstoši Darba likumam rēķināt!
Lai varētu rēķināt atbilstoši DL, uzņēmuma vadība raksta rīkojumu - piešķirt ikgadējo atvaļinājumu no 19.12-6.01. Annai-Vannai-Pannai, saskaņā ar DL 149.p.pagarināt par atvaļinājuma laikā esošajām svētku dienām (4.gab)., kā rezultātā darbiniekam A-P-V darbā jāierodas 11.janvārī!
Grāmatvedis uz šī rīkojuma pamata arī rēķina atvaļinājuma naudu - 5 darbadienas decembrī, 3 darbadienas janvārī!
Pats grāmatvedis no galvas neko neizdomā un neizgudro! Tāpēc ir uzņēmuma vadība, kas raksta rīkojumus un piešķir (saskaņo) atvaļinājumus!
Aprēķins veidots iedomājoties, ka A-P-V strādā 5 dd nedē''lā pavisam parastu darbalaiku!
Tieši tā !!

Darbiniekam pienācās otra neizņemtā atv.daļa - 2 nedēļas, viņš nolēma tās izmantot sākot ar 19.decembriun āmen. Tālākais ir adm darbs noteikt līdz kuram dat tas iznāk neskaitot svētku dienas sask ar lik. un cik d,dienu ietver šis periods.
tikai paskaitiet cik darba dienu viņam bija jābūt un cik rezultātā viņam ir izņemtas par šo gadu!
es atļaušos vēlreiz pajautāt Larao - pri čom darba dienas, ja atvaļinājumu pieķir kalendārajās un tur, cik nu kuram tās darba dienas sanāk.
Закрыть
Краткое описание нарушения